2777
2789
برای کار ک نمیزارع مگر بگم برا درسهولی کجا بمونم نمیدونممثلاً تعطیلات تابستانی میشه خوابگاه گرفتدو م ...

توی تعطیلات بهار به بهونه درس برو کتابخونه نزدیک . اونجا سعی کن یا کار کنی یا درس بخونی و دیر برگرد .

سعی کن یجوری تایم خونه بودنو کم کنی که بهش عادت کنن و همون حین که خونه نیستی خودتو یجوری به یه درامدی نزدیک تر کنی . حتی شده با ادمینی . با هرچی که میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی تعطیلات بهار به بهونه درس برو کتابخونه نزدیک . اونجا سعی کن یا کار کنی یا درس بخونی و دیر برگرد ...

ممنون از حرفای خوبتون

ولی نمیزارن برا کتابخوانی برم بیرون

اجازه نمیدن

و خب تو کسری زندگی میکنیم که نمیشه به هیچی اعتماد کرد

اصلا معلوم نیست دانشگاه باز بشه تعطیل نشه

هر لحظه به موقعیت غیر منتظره پیش میاد

همه امیدم خوابگاه دانشگاهی هست

تعطیل بشه چ خاکی به سر میکنم نمیدونم

چطور مگه

خب درسم تموم میشد دیگه تایمم کاملا آزاد میشد

یه شهر دیگه خوابگاه میگرفتم لیسانس داشتم

یه کار پیدا میکردم میگذروندم

اما الان همش مطیع باز و بسته شدن دانشگاه هستم

نمیتونم یه سره جایی بمونم

ممنون از حرفای خوبتون ولی نمیزارن برا کتابخوانی برم بیروناجازه نمیدن و خب تو کسری زندگی میکنیم که نم ...

اره متاسفانه شرایط عجیب غریبی داریم هیچکسم نمیدونه چی میشه...

اگه برای کلاس درسی بیرون بری چی . تایمتو اونجوری پر کنی .

یا کلاس درسی یا ایونت های درسی سخنرانی های درسی اگه مسئله مالی هم هست اینا اگثرا رایگانن و تایم طولانی به پیشرفتت هم کمک میکنن

خب درسم تموم میشد دیگه تایمم کاملا آزاد میشدیه شهر دیگه خوابگاه میگرفتم لیسانس داشتم یه کار پیدا میک ...

پس به نظرم فعلا تمرکزتو اگه بتونی روی استقلال مالی ببری خیلی به نفعت میشه تا به اون بخششم برسی . یجوری نیاز مالیت رو نسبت به خانواده کمش کنی

اره متاسفانه شرایط عجیب غریبی داریم هیچکسم نمیدونه چی میشه... اگه برای کلاس درسی بیرون بری چی . تایم ...

راستش تو منطقه ما ازین چیزا کلا نیست

ببین جز برای کار واجب اجازه ندارم از خونه بیرون برم

نمیزارن

منم سردرد گرفتم

چون واقعاً نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم

هر چی فکر میکنم یه جای کار میلنگه

تنها چیزی که میدونم اینه باید راهی پیدا کن و اینجا اصلاً جای خوبی برای ادامه نیست

فقط میدونم باید به فکر رفتن باشم

خودمم نمیدونم این همه بنده چطوری از دست و پاهام باز کنم یه سره برم

گرفتار شدم

راستش تو منطقه ما ازین چیزا کلا نیستببین جز برای کار واجب اجازه ندارم از خونه بیرون برمنمیزارنمنم سر ...

کار واجب چیا حساب میشه . راستی کار اموزیم میتونی بری یعنی خب درس خوندنه ولی یه مدت باشی شغلم میشه تایم زیادیم میبره بیرون از خونه

از لطف و توجهتون ممنونمولی بد جوری گرفتار و بی کسم

میفهمم عزیزم همینکه به فکر یه راه برای بهتر کردن شرایطی از خیلیا با شرایط شبیه خودت جلو تری . امیدوارم یکمم شده تونسته باشم کمکت کنم یا ایده ای بدم بهت یا حداقل یکم خالی شده باشی