2777
2789
عنوان

قیافه معمولی

136 بازدید | 20 پست

قیافه براتون چند صددرصد مهمه صادقانه جواب بدین

اگه یه کیس باشه همه آپشن های که میخوای خوب باشه از همه نظر ایده آل

ولی قیافش معمولی قدس متوسط باشه قبول میکنین یا ن

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

اگر قیافش به دلت میشینه سخت گیری نکن راجب قیافه

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من خیلی مهمه

یعنی قیافه رو به ثروت و اخلاق و خانواده ترجیح میدید؟

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

اگه اخلاق و پول داره حتما قبول کن چون بقیش تکراری میشه

جدی

اگر قیافش به دلت میشینه سخت گیری نکن راجب قیافه

در چه حد بنظرت به دل بشینه خوبه

نه

چون متاسفانه خیلی به ظاهر اهمیت میدم

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞

به ثروت بله خانواده هم مهمه

ببخشید میتونم ی سوال بپرسم آخه باید تصمیم بگیرم

اگه یه نفر بیاد زشت نباشه ولی خوشگل نباشه حاضری باهاش ازدواج کنی

یعنی حاضری یک نفر خوشگل باشه ولی اجاره نشین باشه؟

یا حقوقش کم باشه

در چه حد بنظرت به دل بشینه خوبه

مثلا فکر کن خیلی ببخشید قراره باهاش سک...س کنی یا عاشقانه بازی در بیاری قیافشو میتونی تحمل کنی ؟ یا انقدر یجوریه که بدت میاد

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

ببخشید میتونم ی سوال بپرسم آخه باید تصمیم بگیرماگه یه نفر بیاد زشت نباشه ولی خوشگل نباشه حاضری باهاش ...

من کم عقل آره این کار میکنم اینم در نظر بگیر من خودم وضع مالیم بد نیست

شما عاقلانه تصمیم بگیر

چهره اولویت نباشه

اخلاق و خانواده و پول الویتت باشه

برام خیلی مهمه... معمولی خوبه.. زشت داغون رو نمیتونم تحمل کنم... چون میزان علاقم خیلی ربط به قیافه د ...

داغون که نه

یعنی در حدی باشه که بتونم عاشقش بشم ولی خوشگل نیست