آیسااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 221 عنوان امشب 🌉 55 بازدید | 4 پست دلم گرفته مثل یه کودکی که اسباببازی مورد علاقشو گم کرده بغض دارم معلوم نیست چه مرگمه حالم خوب نیست کسی هم نیست درد دل کنم غر بزنم سرش خودم و خدام دیروز | 01:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
montazer73 عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 502 عزیزم چیشده ؟منم گاهی دلم خیلی میگیره...نمیتونی گریه کنی؟شاید اروم شدی من نیز مثل حسین(ع) غفلت نکنم،با مثل یزید بیعت نکنم...
آیسااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 221 عزیزم چیشده ؟منم گاهی دلم خیلی میگیره...نمیتونی گریه کنی؟شاید اروم شدی آره دقیقا نمیتونم گریه کنم فقط بغضی کردم که گلوم درد گرفته نفس بالا نمیاد استرس عجیبی دارم از آینده از تنهایی از بیپولی از زندگی
montazer73 عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 502 آره دقیقا نمیتونم گریه کنم فقط بغضی کردم که گلوم درد گرفته نفس بالا نمیاد استرس عجیبی دارم از آینده ... گلم باخدا حرف بزن...بگو تسلیمتم خودمو میسپرم بتو ببینم چیکار میکنی...هرکاری بکنی دمت گرم...واقعا هم دلی همینکارو بکن...اروم میشی...مطمئن باش خدامون بدتو نمیخواد من نیز مثل حسین(ع) غفلت نکنم،با مثل یزید بیعت نکنم...