2777
2789
عنوان

یک سوال همگانی

227 بازدید | 18 پست

شما اگر مشکل سلامتی نداشته باشین برای چکاپ به یک دکتر معروف و خوب شهرتون مراجعه میکنین یا نه فقط دکتر های تهران و اصفهان و...رو قبول دارین و حتی وقتی مشکل خاصی ندارین برای چکاپ هم باید پیش معروف ترین دکتر ها برید ؟

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

دوست دارم نظر های مختلف رو راجب این موضوع بدونم ممنونم از پاسخگویی تون

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل خاصی هم داشته باشم ترجیح میدم برم پیش دکتری که معطلم نکنه.

نه مثلا دکترای خوبی که خیلی معطل نمیکنن درحد یک هفته اینا نه اون که چندماه چندماه نوبت میدن

منی که اصلا چکاپ نمیدم 😂مگه درد ناگهاتی شدید مداوم بگیرم برم نه حوصله شو دارم نه وقت هزینه نمیکنم وقتی درد ندارم

زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

نه...اگه نتیجه چکاپم خوب نباشه اونوقت برا مشکلم میرم پیش دکتریکه خیلی خوب باشه...

دقیقا منم همین نظرو دارم

مشکل نداشته باشیم دکتر نمیریم

مثلا منظورم سونوی شکمی و اکوی قلب و اینا بود هر چند مدت یکبار

دوستان جدیدا نحوه حذف ناپیک چطوریه کمک لطفا

باید در یک سری روز خاص و ساعات خاص لینک تاپیکتون رو برای نی نی یار بفرستین اگر خصوصی باشه حذف میکنن

دیگه تگ کردن نی نی یار جواب نمیده