2777
2789
عنوان

میشه بهم کمک کنید؟؟

138 بازدید | 9 پست

من سه ماه از سقطم میگذره یک ماه و چند روز هم از کورتاژ آزمایشات قبل از بارداری هم انجام دادم.منتظرم جوابش بیاد....چندروز دیگه احتمالا تخمک گذاری دارم و میخوام اقدام کنم.کسی بوده بعد از کورتاژ باردار شده باشه بی خطر؟؟

خدایا مرسی  

عزیزم چه عجله ای داری بزار یکی دو ماه دیگه اقدام کن باید رحمت به حالت اول برگرده بعد کورتاژ که سریع نباید بری اقدام رحمت اماده نیست خدایییییی نکرده امکانش هست بازم سقط بشه 

👼پسرم تاج سرم 👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اقوام کسی رو ندیدم اما چند روز پیش تو نی نی سایت یکی گفت رفتم سنو بدم ببینم چیزی از کوتاژ مونده دکتر گفته چهار ماهه بار داری

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

من تازه سقط کردم بصورت طبیعی.

دکترم گفت وقتی خونریزی سقط تموم شه دو هفته بعد تخمک گذاری آغاز میشه و رحم دوباره قابلیت بارداری رو داره ولی برای سلامت مادر بهتره تا سه ماه اقدام برای بارداری انجام نشه تا دوباره چرخه قاعدگی منظم و همه فاکتورها برای یه بارداری سالم اوکی بشه. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

عزیزم چه عجله ای داری بزار یکی دو ماه دیگه اقدام کن باید رحمت به حالت اول برگرده بعد کورتاژ که سریع ...

من دیگه نمیتونم...چقدر تحمل کنم چهار ماهه که فهمیدم جنین رشد نمیکنه

خدایا مرسی