2777
2789
عنوان

بکارت دوستم

1540 بازدید | 87 پست

بچه ها دوستم دیگه رد داده از نادونی نمیدونع چیکارکنه حالش خیلی بده دوست پسرش گفت دیگه نمیدونم چیکارکنم خسته شده بودن جازده بودن دیگه ناامید،،،، پسره گفته

با از دست دادن باکرگیت ازسمت من واسه خودم میشی وکسی نمیتونه حرف بزنه پامون ب دادگاه هم رسید بگیم دوطرف راضی بودن عقدمیخونن بینمون من داشتم نمازمغرب میخوندم دوستم اومد خونمون وخانواده ام نبودن اجازه گرفتو اومد پیشم الانم پیشمه اینو گفت به نظرتون کارخوبیه؟ میتونن ب جایی برسن؟ هردفعه یه تصمیم میگیرن شرایط رسیدنشون سخته منم براشون ناراحتم ودعامیکنم واسشون عشقشون بهم قشنگه وزیاده ولی نظری برااین موضوع ندارم یعنی نمیتونم چی بگم شماچی میگید؟ لطفا قضاوتش نکنید نظراتتونو میخونع کمکش کنید

درخدمت

نه عمرا از کجا معلوم پسر بمونه

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

نه درست نی به خاستش برسه دیگه تمامه بدبخت میشه بگو نکنه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم واقعا

ولی قبل این کار مستقیم برن دادگاه از خونواده ها شکایت کنن قانونی عقدشون میکنن

دوست منم ۱۲ سال سختی کشید اخرش رفتن دادگاه از خونواده ها شکایت کردن خود قانون مسئولیت عقدشونو گرفت حتی احضاریه برا خونواده ها فرستادن

حالا به دوستت هم بگو قبل اینکه باکرگیسو از دست بده جای اون برن دادگاه دوتایی اعتراف کنن قانون کمکشون کنه

اولا در کار حرام خیری نیست دوما اون آقا به خواسته ش برسه ممکنه اون دختر رو رها کنه حتی اگر هم ازدواج کنن بعدش سر همین موضوع اون دختر ضربه میخوره ممکنه اعتماد پسره کم بشه و ... بهش بگو شک نکن پشیمون میشی بسپاره به خدا هرچی قسمت باشه همون میشه

واینم بگم پسره همه جوره به پاش هست اینومدت باهم بودن و همه جوره امتحان کرردن همو وابستگیشون زیادع و رفتنی نیستن فقط واسه اینکه برسن بهم اتفاقی نمیوفته براشون؟

درخدمت

واینم بگم پسره همه جوره به پاش هست اینومدت باهم بودن و همه جوره امتحان کرردن همو وابستگیشون زیادع و ...

نمیشه اینقدر مطمئن بود اصلا ریسک نکنه ماشوهرهامون هم ۲ ماه بعد عروسی از لیلی و مجنون تبدیل میشن به جعفر و صغرا

اگه همو میخوان بدون هیچ کار بدی برن دادگاه مشکلشونو بگن بزار اونا کمکشون کنن

نمیدونم واقعا ولی قبل این کار مستقیم برن دادگاه از خونواده ها شکایت کنن قانونی عقدشون میکنن دوست منم ...

اره خب اینم هست ولی دختره به سن قانونی نرسیده میشه؟ منم بهشون اینو پیشنهادکردم لطفا کمکشون کنید خیلی سختی کشیدن بااین کاردوستتون خانواده شونو ازدست ندادن؟ اتفاقی براشون نیوفتاد؟

درخدمت