2777
2789
عنوان

بیایید چه گندی زدم😭

203 بازدید | 15 پست

داشتم کیک درست میکردم بعد داخل توسر خودمون گزاشتم یکم کیک تهش موند ریختم توی یک ظرف کوچیک گذاشتم تومایکروویو خواهرم😕

۵دقیقه زمان بهش دادم ورفتم طبقه بالا خونه خودمون گفتم تاظرف هاروبشورم ۵دقیقه ام تموم میشه بعد حدود۳دقیقه رفتم😭واییییییییییی

داخلش آتیش گرفته بود اصلا نمیدونستم چیکارکنم درش رو که بازکردم خونه پره دودشد کل خونه سیاه شده بود اصلا نمیتونستم جلوم روببینم😐😭😭

نمیدونم چرااینجوری شد ولی مگه بوش میرفت حالا کل خونه بوی سوختگی گرفته بود مایکروویو هم کلا سیاه شده بود

حتی بو توخونه ی ماهم اومده بود دقیقا تادوهفته این خونه بوی سوختگی میداد البته مایکروویو هنوزهم بو گندمیده

کردستان، روایت زیبای شجاعت،غیرت، اصالت و عشق در قلب ایران است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا یه کیک درست کردن ک انقد دردسر ندارهمن تو قابلمه درست میکنم راحتطعمش نسبت به تو توستر خیلی خیلی ...

خواستم مثلا ثواب کنم که کباب شد

حالا خواهرت چی گفت؟؟ بهش گفتی اصلا؟؟

یه ساعت بعد اومد خونه من رسما ریده بودم به خودم😅

گفت این چه گندیه زدی تازه انکار میکردم که هیچیم نشده

تو قابلمه چجوری میپزی چرب میکنیم دیواره های رو

من انقد مثل استارتر خرابکاری کردم و کیک سوزوندم تا بلاخره این دستور قابلمه ای راحت و اسون رو پیدا کردم. الان خوابم میاد شرمنده فردا دستورش رو برات می نویسم میفرستم