2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 169 پست
وای وای دین اسلام کاملترین دینه بخون بعد اسم انتخاب کن

مسیحیت کامل ترین دینه ولی من نمیتونم ترویج کنم و نمیتونم تو عموم کسیو ب مسیحیت دعوت کنم پس شما دین خودتو داشته باش منم دین خودمو

تو تمام کتب الهی از اسلام و مسیحیت تا یهود گفته شده دینشون کاملترین دینه

ولیومن نمیتونم تو عموم بحث کنم یا کسیو دعوت کنم یا دلیل و منطق بیارم چون ب ضرر من میشه

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

وای وای دین اسلام کاملترین دینه بخون بعد اسم انتخاب کن

واا😐

بنده خدا دینش یه چیز دیگس بره اسم اسلامی بذاره؟

🦋آنـاهـیـتا🦋 اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از آرنیک خوشم اومد.واقعا متاسف شدم برای اونایی که فقط مسخره کردن یاد گرفتن. هم اسم دخترتون زیباست ...

واقعا لذت بخشه این رویا پردازی ها ما میخوایم فرزند دوم رو بیاریم اگر خدا صلاح بدونه

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

مسیحیت کامل ترین دینه ولی من نمیتونم ترویج کنم و نمیتونم تو عموم کسیو ب مسیحیت دعوت کنم پس شما دین خ ...

معنی امضاتون یعنی چی؟

🦋آنـاهـیـتا🦋 اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم

معنی امضاتون یعنی چی؟

خداوند حافظ خانوادهی ما باشد؛ از عشقِ سیرا و روبن، دختری به نام وارتوش به دنیا آمده، و او تمام دنیای ماست

هیچ کدوم با ارز پوزش

عرض

اگر غلط املایی ببینم میگم و اگر اشتباه داشتم لطفا بگید ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

خداوند حافظ خانوادهی ما باشد؛ از عشقِ سیرا و روبن، دختری به نام وارتوش به دنیا آمده، و او تمام دنیای ...

چه قشنگ

ارمنی هستید؟

اگر غلط املایی ببینم میگم و اگر اشتباه داشتم لطفا بگید ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

مسیحیت کامل ترین دینه ولی من نمیتونم ترویج کنم و نمیتونم تو عموم کسیو ب مسیحیت دعوت کنم پس شما دین خ ...

منم مسیحیم عزیزم ولی عاشق اسم های ایرانیم اسم پسرمو سیاوش گذاشتم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

اندرانیک قشنگتره

اینا اسم های ارمنی هستن اسم کامل اندی خواننده هم همین بوده

برای همین کاربر ها شناختی ندارن براشون عجیبه

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

جفتش شیکه

ممنونم ما هم بین این دو مردد شدیم ولی خب همسرم میگه اندرانیک قشنگ تره

خدا لطفشو شامل حال ما کنه

چه قشنگارمنی هستید؟

کجاش قشنگ بود تو الان میدونی سیرا و روبن، دختری به نام وارتوش یعنی چی؟

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره