2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 169 پست
وای وای دین اسلام کاملترین دینه بخون بعد اسم انتخاب کن

چه ربطی داره ؟؟؟؟؟؟

بس کنید تو رو خدا

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

عزیزم اینجا هم مذهب های خودمون نسبت به دین گارد دارن دیگه چرا با یه مسیحی بحث درباره دین میکنید

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما ارمنی هستی احتمالا

باید این نظرسنجی رو بین ارامنه شیر کنی

نه تو محیط اینجا

جدا از مسئله ی دین اصلا

چون این اسامی به گوش ما زیاد شتیده نشده سلیقه مون نیست

مثل اسامی کوردیه بین کوردا محبوبن به گوششون اشناست ولی غیر کورد زبان شاید نپسندن

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

منم مسیحیم عزیزم ولی عاشق اسم های ایرانیم اسم پسرمو سیاوش گذاشتم

دقیقا منم عاشق اسم های ایرانی ام

یکم خانواده ها پیچیدش میکنن اسم دخترمم دوسداشتم بزارم روشا به معنی روشن و نورانی ولی خب اوقات تلخی میشد

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

اندرانیک قشنگترهاینا اسم های ارمنی هستن اسم کامل اندی خواننده هم همین بودهبرای همین کاربر ها شناختی ...

خب اون اندی میمون هم ارمنی بود اندرانیک تیموریان فوتبالیس هم ارمنی بود

کی گفته شناختی ندارن

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

مسیحیت کامل ترین دینه ولی من نمیتونم ترویج کنم و نمیتونم تو عموم کسیو ب مسیحیت دعوت کنم پس شما دین خ ...

عزیزم مهم اینه ک ما همه خوبیهای هر دینی رو قبول داشته باشیم همه پیامبرا اومدن ک راجب خدا حرف بزنن

به من و شما چه ربطی داره ؟؟

همه معتقدن دین خودشون کاملترین دینه. پس بهتر نیست هر کسی با دین خودش زندگی کنه و کسی نخواد عقیدشو پیش بقیه تبلیغ کنه؟

اگر غلط املایی ببینم میگم و اگر اشتباه داشتم لطفا بگید ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

چیشده جدیدا کاربر ارمنی اینجا زیاد شده !؟

جالب بود برام از دیروز تا الان دو نفر کاربر ارمنی دیدم

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

عزیزم شما ارمنی هستی احتمالا باید این نظرسنجی رو بین ارامنه شیر کنی نه تو محیط اینجا جدا از مسئله ی ...

دقیقا

ایشون باید بره انجمن ارمنی پیدا کنه همزبان خودش حالا هرچی که هست

جدیدا خیلی هم پر رو شدن چند روز پیش یکیش پرچم ارمنستان ایموجیشو گذاشته بود امضاش یه نفر تذکر داد

خیلی هم پر رو اومد گفت من فقط در ایران به دنیا اومدم ولی پرچم من ارمنستانه و این حرفا

همینو کم داشتیم

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

جالب بود برام از دیروز تا الان دو نفر کاربر ارمنی دیدم

من ده نفر تا حالا دیدم !!!

خب اون اندی میمون هم ارمنی بود اندرانیک تیموریان فوتبالیس هم ارمنی بود کی گفته شناختی ندارن

صفحه اولو ببین هیچکس حتی تلفظشون هم نمیدونست براشون عجیب اومد:/

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

عزیزم شما ارمنی هستی احتمالا باید این نظرسنجی رو بین ارامنه شیر کنی نه تو محیط اینجا جدا از مسئله ی ...

بله نمیدونستم تا این حد عجیبه ... عذر میخوام

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

دقیقا منم عاشق اسم های ایرانی ام یکم خانواده ها پیچیدش میکنن اسم دخترمم دوسداشتم بزارم روشا به معنی ...

به ماهم گفتن ولی ما کار خودمونو کردیم

به نظرم بعضی اسما سوای ملیت خاصی اهنگ و معنی قشنگی دارن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
به من و شما چه ربطی داره ؟؟همه معتقدن دین خودشون کاملترین دینه. پس بهتر نیست هر کسی با دین خودش زندگ ...

همه خب خیلی بیجا میکنن اگه دینش کامله توی سایت ایرانی چیکار داره بره سایت های ارمنستانی