2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 119 پست
خدا حفظش کنه براتون

فدا

پسر باهوش وخوشگل میخای پارسا بزار

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم مثل کسایی که اطلاعات کمی دارن صحبت نکنید ..وجهه جالبی نداره حرفاتون هرکس بر حسب علاقه و فرهنگ ...

مگه من چی گفتم،قبل از طومارنویسی اول کامنتمو بخون درست

من که گفتم معنی زیبایی داره و با فرهنگ خودتون جوره ولی پیشنهاد دادم از اسامی اصیل ایرانی هم میتونه استفاده کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مثل کسایی که اطلاعات کمی دارن صحبت نکنید ..وجهه جالبی نداره حرفاتون هرکس بر حسب علاقه و فرهنگ ...

چقدر شما با ادب و با اصالت هستین خدا برایدخانوادتون حفظتون کنه ❤️

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

فدا پسر باهوش وخوشگل میخای پارسا بزار

بله اسم پسر دوستم پارسا هست خیلی اروم و مهربونه 😍

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

مگه من چی گفتم،قبل از طومارنویسی اول کامنتمو بخون درستمن که گفتم معنی زیبایی داره و با فرهنگ خودتون ...

کامنتتون رو خوندم و متناسب باهاش پیامم رو دادم

با احترام

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بله اسم پسر دوستم پارسا هست خیلی اروم و مهربونه 😍

ای جونم چن وقتشه

پارسای من اروم نیس ولی شیطونه هرچن یسالشه ومعلومنیس ولی همه میگن باهوشه خیلی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چقدر شما با ادب و با اصالت هستین خدا برایدخانوادتون حفظتون کنه ❤️

عزیز دلم لطف دارید🩷

امیدوارم پسرتون با هر نامی که نصیبش میشه ، نامدار و پر روزی باشه

ای جونم چن وقتشهپارسای من اروم نیس ولی شیطونه هرچن یسالشه ومعلومنیس ولی همه میگن باهوشه خیلی

پارسای دوست من خیلی زود شد داداش بزرگ تر و خیلی زود شیطنت هاشو مجبور شد کنار بزاره حالا داداش کوچیکه پسر شیطون خانوادس ۵ سالشه

کامنتتون رو خوندم و متناسب باهاش پیامم رو دادمبا احترام

متاسفم که کاملا تعصبی جواب دادی،یک ایرانی قبل از هر دین و مذهبی خون ایرانی داره و هیچ اشکالی نداره از نام های فارسی اصیل ایرانی استفاده کنه و زبان و فرهنگ اصیل کشور خودشو زنده نگه داره،از شما باشه باید کشورو کلا تقسیم کنیم،صحبتی ندارم هرچند من نگفتم حتما نام ارمنی نزارن ،بهشون پیشنهاد دادم میتونن نام های ایرانی بزارن که مغایر با مذهب هست

پارسای دوست من خیلی زود شد داداش بزرگ تر و خیلی زود شیطنت هاشو مجبور شد کنار بزاره حالا داداش کوچیکه ...

نااازی خداحفظش کنه

شماام بزار پارسا اسم اصیل ایرانی ب معنی دانشمتد وپرهیزگار

عزیز دلم لطف دارید🩷امیدوارم پسرتون با هر نامی که نصیبش میشه ، نامدار و پر روزی باشه

واگه به گفته شما باشه که تمام مسلمانان ایران باید اسامی مذهبی داشتن همشون میشدن نام های عربی ،چون اکثر ایرانی ها مسلمانن،من به هیچ مذهبی بی احترامی نکردم

نااازی خداحفظش کنهشماام بزار پارسا اسم اصیل ایرانی ب معنی دانشمتد وپرهیزگار

من عاشق اسم های ایرانی ام یکم خانواده خودم و همسرم و خود همسرم سخت گیرن نه که بگن بده ما ایرانی هستیم ولی خب ترجیهشون اینه تا نام های دینی هست چرا که نه

کوروش و اتوسا هم مسخرن🤣🤣🤣🤣

میفهمی یه حرفی رو میزنی یا نه فقط یه چیزی میگی که گفته باشی؟ کوروش و اتوسا مسخرن؟ مسخره کسیه که به اشخاص بزرگ تاریخی کشورش توهین میکنه

البته اگهههه ایرانی باشی

🦋آنـاهـیـتا🦋 اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم

واگه به گفته شما باشه که تمام مسلمانان ایران باید اسامی مذهبی داشتن همشون میشدن نام های عربی ،چون اک ...

من هیچوقت برای کسی تکلیف تعیین نمیکنم عزیزم

و تمام حرفم هم این بود که هر کس مختاره اسم موردعلاقه اش رو برای فرزندش انتخاب کنه،بدون اینکه مورد انتقاد قرار بگیره و کسی بخواد نصیحتش کنه

وقتی استارتر اسامی ارمنی مطرح میکنه ، علاقه و سلیقه اش

مشخص میشه و باید بین همین اسامی رو بهش پیشنهاد بدیم

واگه به گفته شما باشه که تمام مسلمانان ایران باید اسامی مذهبی داشتن همشون میشدن نام های عربی ،چون اک ...

افرین اینو میخواستم بگم دیدین تو ایران بعضی خانواده ها اصرار دارن زهرا فاطمه حسن حسین بزارن اینجوریه خانواده منو همسرم ما هممون ایرانی هستیم فقط با دین و مذهب و فرهنگ مختلف