2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 169 پست
هردوش بدهدومی بدتر اصلا نزار مسخره میکنن اره توش..

نمیدونم چرا اکثرا اینطور از این دید نگاه میکنن

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آهان،اسم دخترتون گذاشتین وارتوش؟الان باردارید؟

بله اسم دخترم وارتوش هست گل سرخ ظریف

خیر صرفا رویا پردازی قبل از بارداری منو همسرم بود که اگر دختر یا پسر شد چی بزاریم

سر دختر اتفاق نظر داریم پسر اصلا

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

کلا پسر مخصوصا تو مدرسه ازین جور انحرافات فکری زیاد دارن تقصیر منو توهم نیست بهتره نزاری تو مدرسه مس ...

سعی میکنم بچه هام مدارسی بنویسم ک اشنا با این اسم ها باشن

ولی خب دانشگاهی نداریم ...

سلام عزیزم هر دو اسم قشنگنمن اونیک و رازمیک رو هم میپسندم

رازمیک واقعا زیبا هست 😍

بله اسم دخترم وارتوش هست گل سرخ ظریف خیر صرفا رویا پردازی قبل از بارداری منو همسرم بود که اگر دختر ی ...

چی بگم،اسماخیلی عجین،اسم خترتون معنی زیبایی داره و حتما با فرهنگ خودتون جور بوده که این نام رو گذاشتین

ولی حتما که نباید نام ارمنی باشه،اگه شما اصالت ایرانی دارین نام های ایرانی هم قشنگه،مثل کیان،کیاوش که قبلا گفتم

سعی میکنم بچه هام مدارسی بنویسم ک اشنا با این اسم ها باشن ولی خب دانشگاهی نداریم ...

تا دانشگاه شاید اوضاع فرق کرد

اگه پولداری که بفرست

من خواهرم بهترین مدرسه غیردولتی تو شهرمون میره اونجا هم همینه راستش

فقط پارسا پسر یکساله قشنگ من

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چی بگم،اسماخیلی عجین،اسم خترتون معنی زیبایی داره و حتما با فرهنگ خودتون جور بوده که این نام رو گذاشت ...

صد درصد قبل تر گفتم عاشق اسم سورنا هستم ولی خب ... اطرافیان نزدیک مخالفت میکنن میدونم سر دخترمم داشت اوقات تلخی میشد ... اسم روشا رو دوست داشتم

چی بگم،اسماخیلی عجین،اسم خترتون معنی زیبایی داره و حتما با فرهنگ خودتون جور بوده که این نام رو گذاشت ...

عزیزم مثل کسایی که اطلاعات کمی دارن صحبت نکنید ..

وجهه جالبی نداره حرفاتون

هرکس بر حسب علاقه و فرهنگ و آیین خودش اسم انتخاب میکنه

افراد ارمنی و آشوری زیادی داریم تو ایران که همشون هم اسامی مختص به خودشون رو دارن

و قابل احترام و پذیرش هستن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
پس آرتوش نذار خیلی ضایع میشه آرتوش و وارتوشهمون آندرانیک خوبه

اره همسرمم میگه مگه اسم فامیل بازی میکنی ...