2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 119 پست
خب پس باید ابتدای تایپیک میگفتین عزیزم

مشکلی نداره عزیزم

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس کوروش هم نباید گذاشت درسته؟ یا حتی علی و حسین

عزیزم کوروش از قدیم الایام داخل ایران زیاد بوده و همینطور حسین و علی متداول تر و معمول تر هستن حتی اگر اسم اصیل و پادشاه انتخاب میکنید به آینده بچه تون هم دقت کنید قرار با همین اسم شناخته و نام برده بشه الان اسم زهرا داریم اسم کبری هم داریم که از القاب حضرت زهراست و معنای خوبی هم داره ولی اونقدری که اسم زهرا رو میذارن و متداول تر ولی کبری خیلی کم میذارن چون بچه با این اسم اذیت میشه از اسامی اصیل ایرانی افراسیاب ، اسفندیار داریم کوروش ، داریوش و ... هم داریم ولی باید متناسب با جامعه انتخاب کرد

اسم پسرتون بذارید آرنیک

قشنگه ینی پاک 🫰

کلا اینا سلیقه همسرمه من آرتوش انتخاب کردم ک میگه نه خوب نیست مگ اسم فامیله و اینا

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

چه اسم زیبایی دارین، سیرا

قربونت برم عزیزمی خیلیا اسم خودمم مسخره میکنن ولی خب چون خودم معنیشو میدونم ناراحت نمیشم میدونم پدر مادرم موقع انتخابش چ حسی بهم داشتن

عزیزم کوروش از قدیم الایام داخل ایران زیاد بوده و همینطور حسین و علی متداول تر و معمول تر هستن حتی ا ...

من نام های ایرانی رو عاشقشونم یکم همسرم و خانوادش و خانواده من سخت گیرن میگن دینی باشه

من از اسم سورنا خیلی خوشم میاد تو تاریخ خوندم خیلی شجاع و زیبا رو بوده

یا حتی کوروش ولی خب نمیخوام تلخی درست کنم

نظر همسرت روی چه اسمی هست؟

آندرانیک پیشنهاد داده آرنیک هم قطعا سلیقشه آرام هم خوشش میاد ولی من مخالفم میگم رو دخترا میزارن الان

آندرانیک پیشنهاد داده آرنیک هم قطعا سلیقشه آرام هم خوشش میاد ولی من مخالفم میگم رو دخترا میزارن الان

وااای آرام خیلی بهترههه

رو پسرا هم میزارن مثل جهان و صفا دو جنسیتی هست

رو آرام بیشتر فکر کنین باکلاس هم هست

وااای آرام خیلی بهترهههرو پسرا هم میزارن مثل جهان و صفا دو جنسیتی هست رو آرام بیشتر فکر کنین باکلاس ...

اره همسرم هم همینو میگفت من مخالفت کردم