zibaro_parizad مدیر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 86 عنوان اسم پسر | مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 117 پست اندرانیک قشنگه یا ارتوش Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️ امروز | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیصداحلزون عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2275 اسم پادشاه بوده درست نیست این حرفتون و تمسخر عزیزم پسر شما قرار به عنوان یک فرد عادی مدرسه بره ، دانشکاه بره وارد اجتماع بشه پس قطعا با پادشاه متفاوت این همه اسم معنادار و اصیل
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 4379 گل سرخ ظریف صرفا چون ب گویش فارسی نیست و ارمنیه درست نیست همه دارید مسخره میکنید خب ما الان تو ایرانیم !
zibaro_parizad مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 86 طفلک بچه ها بااین اسمای عجق وجق ک این روزا میزارن هردو اسم باستانی و اصیل هستن امروزی و من دراوردی نیستن حرفتون مثل مسخره کردن نام های کوروش و آتوسا هست Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️
زندگیمhkk عضویت: 1405/04/29 تعداد پست: 577 چی شده امشب همه تاپیک انتخاب اسم زدن دریغ از یه اسم بدرد بخور
zibaro_parizad مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 86 خب ما الان تو ایرانیم ! ما هم از ارامنه ایرانیم Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 4379 اسم پادشاه بوده درست نیست این حرفتون و تمسخر ماهم مسخره نکنیم بعدا تو مدرسه مسخرش میکنن
sabatajik عضویت: 1405/04/31 تعداد پست: 430 هردو اسم باستانی و اصیل هستن امروزی و من دراوردی نیستن حرفتون مثل مسخره کردن نام های کوروش و آتوسا ه ... کوروش و اتوسا هم مسخرن🤣🤣🤣🤣
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 4379 ما هم از ارامنه ایرانیم قراره تو همون منطقه خودتون بمونه؟ نه ، پس یه اسم نرمال بذار براش
zibaro_parizad مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 86 عزیزم پسر شما قرار به عنوان یک فرد عادی مدرسه بره ، دانشکاه بره وارد اجتماع بشه پس قطعا با پادشاه مت ... پس کوروش هم نباید گذاشت درسته؟ یا حتی علی و حسین Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️
zibaro_parizad مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 86 کوروش و اتوسا هم مسخرن🤣🤣🤣🤣 برا مردمی ک برای تاریخشون ارزش قائل نیستن حرفی ندارم Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 4379 پس کوروش هم نباید گذاشت درسته؟ یا حتی علی و حسین این ها اسامی شناخته شده و محبوبی هستن
بیصداحلزون عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2275 ما هم از ارامنه ایرانیم خب پس باید ابتدای تایپیک میگفتین عزیزم
zibaro_parizad مدیر استارتر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 86 قراره تو همون منطقه خودتون بمونه؟ نه ، پس یه اسم نرمال بذار براش اخه رسم نداریم پدر مادرم پدر شوهر مادر شوهرم ... چی بزارم اصرار دارن دینی باشه وگرنه من سورنا ب همسرم پیشنهاد دادم قبول نکرد Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 4379 اخه رسم نداریم پدر مادرم پدر شوهر مادر شوهرم ... چی بزارم اصرار دارن دینی باشه وگرنه من سورنا ب همسر ... اسم خوده شوهرت چیه؟