2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

114 بازدید | 14 پست

خانوما یه سوال دارم

من تو ماه پنجم بارداری هستم. چند روزه ترشحات سفیدم خیلی زیاد شده و انگار چندساهت یکبار یه چیزی تو دلم لیز میخوره میاد پایین. درد نداره یه حس عجیبیه.امروز دکتر رفتم سطحی معاینه کرد گفت عفونت قارچیه.گفتم دهانه رحمم خوبه؟گفت پر ترشحه چیزی نمیبینم عمیقم خطرناکه.به نظرتون ممکنه این حس عجیب  به قول دکتره واسه عفونت باشه یا خدایی نکرده دهانه رحمم داره باز میشه

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

برا درمان عفونتت چيزي نداد؟؟

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

الان ك لگن و رحمت رو نميتونن معاينه كنن خطرناكه

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا واسه همون عفونته اخه دهانه ی رحم بخواد باز بشه درد داره که شما میگی درد نداری

انتظار جان میگیرد، خسته ام از انتظار بیهوده، خسته ام از خدا خدا کردن هایی که جوابی ندارن، دلم یه کوچولو میخواهد از جنس خودم، ۱۲سال انتظار کم نیست خدایا این بار من را ببین🙏
پس چطور بعضیا همینجا پست میزارن که مثلا 19هفته رحممون باز شده سرکلاژ شدیم

هزيزم اونا مشكل داشتن دور از جون شما و من برا همين دهانه رحمشون خودش باز شده

اما اگه الان معاينه ات بكنه دكتر يعني دهانه رحم رو دست كاري كرده و احتمال باز شدن دهانه رحم هست ك خيلي خطرناكه

تو هفته هاي اخر ماه اخر يبار معاينه ميكنن ك ببين لگنت بزركه ميتوني طبيعي زايمان كني يا نه

چرا پماد کلوتریمازول داد

همون رو مرتب مصرف كن

لباس زيرت رو مرتب عوض كن و جلو افتاب پهن كن حتي ميتوني اتو بكشي بهش

ان شاله زود خوب ميشي

هزيزم اونا مشكل داشتن دور از جون شما و من برا همين دهانه رحمشون خودش باز شده اما اگه الان معاينه ات ...

ببخشید این پماد واژینالو گفت با انگشت بزن نه با اپلیکاتور.یعنی با انگشت برم بره داخل داخل؟یا همون درش بزنم بسه.ببخشیدا

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7