2777
2789

منم میزارم ولی حتی اگر نقش ناراحت و افسرده و یا حتی معلول هم باشه یا حتی اتیسم داشته باشه

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میزارم ولی حتی اگر نقش ناراحت و افسرده و یا حتی معلول هم باشه یا حتی اتیسم داشته باشه

ببین روز ها فکر میکنم بهش یا همش تو هر مکانی سعی میکنم اون شخص باشم انگار میخوام زندگی اونو من داشته باشم. وقتی هم زده شم میرم سراغ ی فیلم دیگه

ببین روز ها فکر میکنم بهش یا همش تو هر مکانی سعی میکنم اون شخص باشم انگار میخوام زندگی اونو من داشته ...

برای من میدونی انگار یکم ناخودآگاه تره حتی سعی میکنم نحوه حرف زدن خندیدن و حرکاتش رو هم کپی کنم فکر کنم من فقط از شخصیت اون کاراکتر خوشم میاد و شما از زندگی که اون کاراکتر داره

جسارته ولی از زندگی خودتون راضی هستید؟

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
برای من میدونی انگار یکم ناخودآگاه تره حتی سعی میکنم نحوه حرف زدن خندیدن و حرکاتش رو هم کپی کنم فکر ...

نه. یعنی فکر میکنی چون از زندگیم راضی نیستم اینجوریم؟ میدونی من دلم میخوردم خودمو از هر جهت ببینم قیافه و... خیلی اینا رو هم تحلیل میکنم. و خب تو زندگی واقعی دنبال هیجانم انگیزه ولی نیست یا ندارم فقط تو فیلما حسش میکنم

برای من میدونی انگار یکم ناخودآگاه تره حتی سعی میکنم نحوه حرف زدن خندیدن و حرکاتش رو هم کپی کنم فکر ...

منم همینم هم ناخودآگاه هم خودآگاه تقلید میکنم همه چیزش رو انگار حتما باید مثل اون باشم

نه. یعنی فکر میکنی چون از زندگیم راضی نیستم اینجوریم؟ میدونی من دلم میخوردم خودمو از هر جهت ببینم ق ...

روانشناس اینا نیستم ولی انگار دارید دنبال چیزهایی که تو زندگی خودتون کمبودش رو حس میکنید تو فیلم ها میگردید

منم همینم هم ناخودآگاه هم خودآگاه تقلید میکنم همه چیزش رو انگار حتما باید مثل اون باشم

من معمولا بخاطر اینکه تو این فیلم برای اون شخصیت دلسوزی میشه و بقیه بهش کمک میکنن و آخرش خوب تموم میشه این کار رو میکنم انگار اونکار ها رو بکنم بقیه هم همون رفتار رو با من خواهند داشت

روانشناس اینا نیستم ولی انگار دارید دنبال چیزهایی که تو زندگی خودتون کمبودش رو حس میکنید تو فیلم ها ...

نمیدونم چرا ولی حتا از اینکه بشنوم دا م دنبال میگردم بدم میاد ای کاش تو واقعیت بودم. همیشه حواسم به رفتارم هست که چه طور به نظر بیام حواسم گرته اونه فقط

نمیدونم چرا ولی حتا از اینکه بشنوم دا م دنبال میگردم بدم میاد ای کاش تو واقعیت بودم. همیشه حواسم به ...

بنظرم اگه میتونید از مسائل جزئی شروع کنید به شخصیت هایی که بهشون جذب میشید فکر کنید و علت اصلیش رو پیدا کنید بعد هم تا جایی که ممکنه تو زندگی خودتون اون مسائل رو پیاده کنید شاید علاقه و انگیزهتون به زندگی واقعی هم بیشتر شد