2777
2789
نزد یعنی نیس تو فاز فکرت در حال حاضر ولی ممکنه بعدا بیاد اره سوالی ورزشی نزار که میفهمه خصوصا اگر پی ...

نه پیجش ورزشی نیست اصلا اما میدونم باشگاه میره و علاقه به باشگاه و اینا خیلی داره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه اون شکست عشقی خورده تو هم شکست عشقی بزار بهتره تا باشگاه اگه میخای جذبش کنی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
جدی؟ چند نفر گفتن جدی جذب میشه؟

خب حال روزت رو درک میکنه بیشتر میا طرفت بلاخره میدونم که میگم تری باشگاه و رقص و اهنگ شاد نزاری اهنگا غمگین بد جور میره تو کفت امتهان کن صد درصد جوابه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
خب حال روزت رو درک میکنه بیشتر میا طرفت بلاخره میدونم که میگم تری باشگاه و رقص و اهنگ شاد نزاری اهنگ ...

وای خوبه ولی میترسم پیش خودش بگه وای این عاشق یکی دیگس و به یکی دیگه فکر مبکنه

وای خوبه ولی میترسم پیش خودش بگه وای این عاشق یکی دیگس و به یکی دیگه فکر مبکنه

نه بعدا اوکی شدی بهش حریان بگو

بگم الکی میزاشتم؟

اره بعدا بهش بگو که خیالش از جانبت راحت باشه

آخه خردادیه میترسم ازین دیوونه ها باشه

نه هر چتد خردادیا دیوونه هستن یکیش دختر خودم خردادیه والا هوکی هوکیه تو فعلا چیزیایی که گفتم انجام بده مطمئن باش جوابه

نه بابا لوسم دوس نداریممن به شخصه از دختری خوشم میاد که رک باشه اگه خوشش میاد بیاد بنویسه سلام میشه ...

ولی بعد چن وقت همین دختر از چشمتون میوفته

دوستام اینکارو کردن اخرم پسره ولشون کرد البته نمیشه ب همه تعمیم داد ولی اکثرا همینن