2777
2789
خب پس چرا میگن هیچ وقت دختر نباید پیشنهاد بده این حرفا آدم نمیدونه چیکار کنه به نظر شما اگه یه دختر ...

ببینید بستگی داره ب سن و سالش اگه زیر ۲۴ ۲۵ سالش هست خب رک نگید چون جنبه نداره اگه پخته تر و سن بالاتر هست بهتره رک بگید چون حوصله ی چیزای اضافی نداره مثلا من کم کم به پختگی رسیدم دیگه مثل قبل نیست بشینم ناز بکشم دوست دارم طرفم خیلی رک و صادقانه بگه منم میرم سمتش اگه ببینم واقعا حرفش اوکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من به یکی گفتم گفت فراموش کنی برای دوتاییمون بهتره

خب این بهتر از این نیست که هم شما علاف باشی هم ایشون؟ خب ایشون اصلا نمیخاسته با شما وارد رابطه بشه هی تلاش میکردی غیرمستقیم بگی چیزی عوض نمیشده

خب این بهتر از این نیست که هم شما علاف باشی هم ایشون؟ خب ایشون اصلا نمیخاسته با شما وارد رابطه بشه ه ...

اوایل خیلی نخ میداد خودش میومد و... تا فهمید کلا کات کرد رفت😂

اسی پسر نیستم اما یه استوری بزار ریپلای خور باشه

که نفهمه کمین کردی مثلا بگو پا زدن جهنمیه چمیدونم ه عکسی چیزی بزار از کتونی

یا وعده غذایی بعد باشگاه مفصل درست کن بزار بگو چقدر خوبه یکی برات درست کنه اما خب هنر خودمه😏

اگر بخواد ریپ میزنه نزد یعنی تو نخت نیست

زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

اسی پسر نیستم اما یه استوری بزار ریپلای خور باشهکه نفهمه کمین کردی مثلا بگو پا زدن جهنمیه چمیدونم ه ...

قربونت برم منم نظرم همینه اما میترسم ریپ نزنه 😂🥹

فال گرفتم گفت حس خاصی فعلا بهت نداره

اما میزارم ببینم چی میگه

قربونت برم منم نظرم همینه اما میترسم ریپ نزنه 😂🥹فال گرفتم گفت حس خاصی فعلا بهت نداره اما میزارم بب ...

نزد یعنی نیس تو فاز فکرت در حال حاضر ولی ممکنه بعدا بیاد

اره سوالی ورزشی نزار که میفهمه خصوصا اگر پیجش ورزشی داشته باشه

زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل زین پس چو نباشیم همان خواهد بود