2777
2789
عنوان

متفورمین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم دکترا گفتن چه مشکلی داری که باردار نمیشی

من و همسرم هیچ مشکلی نداریم...

لوله هام بازه...تنبلی ندارم.آز اسپرم همسرم عالیه...هرماه فولیهام بدون دارو نرمالن...

خلاصه هیچ مشکل زمینه ای نداریم ولی ...

من و همسرم هیچ مشکلی نداریم... لوله هام بازه...تنبلی ندارم.آز اسپرم همسرم عالیه...هرماه فولیهام بدو ...

ایشالله باردار میشی

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
بعد ببخشید  چند کیلو مگه لاغرت کرد؟

وزن دقیقشو نمیدونم.ولی خودم بشدت احساس میکردم از قسمت ران و پهلو وزنم کم شده...

همه اطرافیان و همسایه ها هم بهم میگفتن چرا انقدر لاغر شدی...حتی یکی از همسایه ها بهم گفت نکنه خدایی نکرده بیماری ای چیزی داری؟؟

منم دوماهه ميخورم پريودمم عقب انداختم فكر كنم باز تخمك گذاري نكردم😔😔😔ضعف و سر گيجه بهم دست ميده بعضي وقتا يك ماه ديگه يكسال ميشه بي نتيجه 😭😭😭😭😭ديگه خسته شدم برام دعا كنيد توروخدا زودتر جواب بگيرم تموم بشه اين انتظارلعنتي

😎😎
منم دوماهه ميخورم پريودمم عقب انداختم فكر كنم باز تخمك گذاري نكردم😔😔😔ضعف و سر گيجه بهم دست ميده ب ...

عزیزم قبل از اینکه مصرف هم کنی عقب مینداختی؟

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
من ۸ ماه خوردم...بجز لاغری مفرط اثر دیگه ای ازش ندیدم...

شکم هم لاغر میکنه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد