2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم

49 بازدید | 4 پست

پیکسل ۱۰

اس ۲۶اولترا

کدوم بهتره؟

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

قطعا اس ۲۶ اولترا

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

قطعا اس ۲۶ اولترا

ممنون برای جواب گوییت

ببخشید حالا که اطلاعات دارین اس ۲۶با اس ۲۶اولترا چقدرمتفاوته؟

قیمتاش نصف به نصف فرق داره

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ممنون برای جواب گوییتببخشید حالا که اطلاعات دارین اس ۲۶با اس ۲۶اولترا چقدرمتفاوته؟ قیمتاش نصف به نصف ...

من خیلی از مدل گوشی ها سردرنمیارم ولی خب سامسونگ سری اس کلا خیلی خوبه کیفیتشون

خودم اس ۲۵ اف ای دارم خیلی راضیم

اگه کیفیت دوربین گوشی خیلی براتون مهمه اس ۲۶ اولترا بخرید اکه میخواید اقتصادی تر باشه اس ۲۶ بگیرید

درکل هر دو مدل چون سری اس هستن کیفیتشون خوبه

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

من خیلی از مدل گوشی ها سردرنمیارم ولی خب سامسونگ سری اس کلا خیلی خوبه کیفیتشونخودم اس ۲۵ اف ای دارم ...

😘😘