2777
2789
عنوان

آدمهای دو رو 😂😂

38 بازدید | 7 پست

اینقدر بدم میاد دختر کلی پشت سر من با یه آدم که حسود بود ائتلاف داشتند علیه من، اصلا ربطی به این دختر نداشت ولی برای چابلوسی اون آدم، اینم باهاش همدست بود دیروز من و دید نیشش تا بنا گوش باز شد و لبخند زد بهم منم پوکر فیس راهم رو ادامه دادم رفتم فقط :/

وا یا زنگی زنگ یا رومی روم

این اداها چیه

ا

خواهرای منو گفتی که 😂😂😂

یکی از خواهرام وقتی تنهاییم با من میگه و میخنده بعد وقتی خواهر کوچبکم میاد با من حتی حرفم نمیزنه

مامان کاش میشد خدا قبول میکرد و هرچه زودتر همسایه ات میشدم، دلم خیلی برات تنگ شده

خواهرای منو گفتی که 😂😂😂یکی از خواهرام وقتی تنهاییم با من میگه و میخنده بعد وقتی خواهر کوچبکم میاد ...

واای چقدر بدم میاد

من اصلا اینا رو آدم حساب نمیکنم

خودشیریننن و حزب بادن

ا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای چقدر بدم میاد من اصلا اینا رو آدم حساب نمیکنم خودشیریننن و حزب بادن

نه منفعت طلبن

میخان دوطرفوداشته باشن

مامان کاش میشد خدا قبول میکرد و هرچه زودتر همسایه ات میشدم، دلم خیلی برات تنگ شده

پلنگ صورتی اگه یه موفقیت تو زندگیات داشتی همینه که خوب از این سواری گرفتی

البته من با فرض کن اینکه آدمه میگم خوب سواری گرفتی

اگه آدم نیست و ذاتا ... خر.. ه که هیچی تو رو خدا تفکر بزرگمنشانه نداشته باش

ا

پلنگ صورتی اگه یه موفقیت تو زندگیات داشتی همینه که خوب از این سواری گرفتی البته من با فرض کن اینکه ...

خودتم کم پاچه خواری نمیکنی پلنگ صورتی

با من که این همه بد بودی من چند تا شلوارم رو از دست پاچه خواری های تو از دست دادم، بخدا

دیگه معلوم نیست واسه اینا چه پاچه خواری کردی

ا