من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اگه حرفمونو قبول نداری فردازنگ بزن آموزش پرورش شهرتون قسمت آموزش بپرسمیگن که واجب نیستمهدها الکی میگ ...
اره برا دختر منو نگاه هم نکرد فقط پرسید تا اکه نرفته کلاس فشرده بزارن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
شهرما جای متوسطش۷۰میلیونهمگه مغزخر خوردیم بریم ثبت ناماون مربیاکه میان براآموزش اکثرشون سال اولن و ن ...
احتماً زیاد مجازی هم بشه نمیصرفه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
شما میدونی چه کتابهایی آموزش میدن؟؟مال آموزش پرورشه؟؟
نه سلیقه اییه
هر کی یه چیز
ولی دست ورزی مهمه و رنگ و شمارش و..
خواهرمن مدیرمدرسه سمیگه آیین نامه اومده براثبت نام بخاطر هزینه ها فعلا حرف ازمجازی نزنیدولی میکه مجا ...
اره بازم جنگ میشه من بچم توی کرونا رفت دیگه واقعا تحمل مدرسه مجازی رو ندارم از اون طرفم باردارم آبان به دنیا میاد بچه نمیتونم معلم هم باشم مجازی کلا افتضاحه من توی این ۵ سال که به بچم درس یاد دادم اعصاب واسم نموند دلم نمیخواد این یکی هم مثل اون بشه