2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 89 پست
اگه حرفمونو قبول نداری فردازنگ بزن آموزش پرورش شهرتون قسمت آموزش بپرسمیگن که واجب نیستمهدها الکی میگ ...

ن الان همه همین حرف شمارو میزننن

منم دستم خالی بود .امسال .

پس میرم کتابارو میگیرم . داخل خونه یادش میدم..

هزینه اشم خیلی بالاس ...

خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....

خدا خیرتون بده . من دستمم خالی بود پس برم کتاباش بگیرم . تو خونه یادش بدم ...

شهرما جای متوسطش۷۰میلیونه

مگه مغزخر خوردیم بریم ثبت نام

اون مربیاکه میان براآموزش اکثرشون سال اولن و ناشی

خودت بامهربونی به بچت یاد بده،

کتابارو خریدی مدیریت کن برنامه بچین یادش بده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه حرفمونو قبول نداری فردازنگ بزن آموزش پرورش شهرتون قسمت آموزش بپرسمیگن که واجب نیستمهدها الکی میگ ...

اره برا دختر منو نگاه هم نکرد فقط پرسید تا اکه نرفته کلاس فشرده بزارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شهرما جای متوسطش۷۰میلیونهمگه مغزخر خوردیم بریم ثبت ناماون مربیاکه میان براآموزش اکثرشون سال اولن و ن ...

احتماً زیاد مجازی هم بشه نمیصرفه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شهرما جای متوسطش۷۰میلیونهمگه مغزخر خوردیم بریم ثبت ناماون مربیاکه میان براآموزش اکثرشون سال اولن و ن ...

حتما میرم کتابا رو میخرم

شما میدونی چه کتابهایی آموزش میدن؟؟مال آموزش پرورشه؟؟

نه سلیقه اییه

هر کی یه چیز

ولی دست ورزی مهمه و رنگ و شمارش و..

خواهرمن مدیرمدرسه سمیگه آیین نامه اومده براثبت نام بخاطر هزینه ها فعلا حرف ازمجازی نزنیدولی میکه مجا ...

اره بازم جنگ میشه من بچم توی کرونا رفت دیگه واقعا تحمل مدرسه مجازی رو ندارم از اون طرفم باردارم آبان به دنیا میاد بچه نمیتونم معلم هم باشم مجازی کلا افتضاحه من توی این ۵ سال که به بچم درس یاد دادم اعصاب واسم نموند دلم نمیخواد این یکی هم مثل اون بشه

ن الان همه همین حرف شمارو میزنننمنم دستم خالی بود .امسال .پس میرم کتابارو میگیرم . داخل خونه یادش م ...

ببین کتابها تو دیوارهس،دیجی کالاهم میفروشه

فقط بدون شهرتون چه کتابهایی یاد میدن،برو الکی بگوآوردم ثبت نام چه کتابهایی یاد میدین،محیط آموزشیتون چطوره مربی چطوره

بعد بدون چه کتابهایی هس،کل کتابها میسه یکو نیم

اره بازم جنگ میشه من بچم توی کرونا رفت دیگه واقعا تحمل مدرسه مجازی رو ندارم از اون طرفم باردارم آبا ...

من اصلا حوصله هیچی ندارم. همینطور الکی روزا دعواش میکنم . احتمالا سر درس دگ خفه اش کنم😅

ولی دگ مجبورم ....

من اصلا حوصله هیچی ندارم. همینطور الکی روزا دعواش میکنم . احتمالا سر درس دگ خفه اش کنم😅ولی دگ مجبو ...

اگه حوصله نداری بفرس

چون بداخلاقی کنی ازدرس بیزار میشه،مگر اینکه دوس نداشته باشی به جایی برسه

پس مجبوری حوصله خرج بدی صبور باشی،بابازی باهاش کارکن،

اسی فقط یه چیزیمن چون خودم سررشته داشتم چندسال پیش،به هیچ عنوان نوشتن یادش نده هاااا فقط شکل حروف ال ...

خوب شد گفتی بخدا

من توقع مو از بچه بالا نگیرم .....

درسته باهوشه ولی بعضی وقتا کلان تو باغ نیست 🤣

من اصلا حوصله هیچی ندارم. همینطور الکی روزا دعواش میکنم . احتمالا سر درس دگ خفه اش کنم😅ولی دگ مجبو ...

منم پنج ساله دیوانه شدم از بس گفت بخون بنویس اونم اصلا علاقه نداره اینقدر دعواش کردم گاهی کتکم خورده که بعدشم خودم عذاب وجدان میگرفتم