2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 89 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی ب اخلاقم فکر میکنم . ...خیلی تو این دوره زمونه ایقد آدم گیر گور داره . با این گرونیا هر آدمی عص ...

دیگه بچه مسعول گیرو گور منو تو نیس،ما مسعولشیم

اگه اعصاب مداشتیم نباید دنیامیاوردیم

بچتم باعث میشه۲۵تومن امسال توجیبت بمونه

پس بجاش توهم روی خوش بهش نشون بده

اون ۴۰سالش بشه چیزی از درسهاشو پیش یادش نمیفته ولی رفتارای تو یادش میمونه ملکه ذهنش میشه برا بچه هاشو زنش تعریف میکنه

پس خاطره ساز باش براش

دیگه بچه مسعول گیرو گور منو تو نیس،ما مسعولشیماگه اعصاب مداشتیم نباید دنیامیاوردیمبچتم باعث میشه۲۵تو ...

حرفات بهم تلنگر شد

از صبح حتما روی خودم کار میکنم

خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....

وقتی مجازیه دوست یابی وآشنایی بامخبط کجابودکشور حالت جنگیه،

اخه کی گفته مجازیه الان برا ما چند جلسه بچه ها رفتن برا پیش دبستانی مرور بشه براشون یا اموزشگاها بازن برا درس

اقایون سایت درخواست ندید

حرفات بهم تلنگر شد از صبح حتما روی خودم کار میکنم

درضمن همیشه وقتی ازش ناراحت شدی به خودت بگو مهمون خونمه،بعد چندسال میره پی زندگیش،من میمونمو خونه سکوت و تنهایی..

پس الان لذت ببر،بخدا دنیا زود تموم میشه خیلی زووود

موفق باشین

درضمن همیشه وقتی ازش ناراحت شدی به خودت بگو مهمون خونمه،بعد چندسال میره پی زندگیش،من میمونمو خونه سک ...

دخترم خیلی احساسیه . خیلی

انقد مهربون . کلا بچه مثبتیه . حرفاشم قشنگه هر موقع ارایش میکنم .ب من میگه تو مهربون ترین قشنگترین مامان دنیایی . با حرفاش زندگیمو عوض کرده

خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....

اخه کی گفته مجازیه الان برا ما چند جلسه بچه ها رفتن برا پیش دبستانی مرور بشه براشون یا اموزشگاها باز ...

واااا،مگه ایران زندگی نمیکنی؟؟

باسایر پایه هاکاری مدارم ولی پیش تو شرایط مجازی پول هدر دادنه

من امسال تابستون بچمو کلاس آزاد بردم زبان،برا دوست یابی هدفم بود ولی پیش ثبت نام نمیکنم اصلا

کمی به تعویض های رده بالایی نگا کن،میفهمی چه اتفاقی قراره بیفته

من ازجای مطمعن میدونم ولی نمیشه گف همه چیو

واااا،مگه ایران زندگی نمیکنی؟؟باسایر پایه هاکاری مدارم ولی پیش تو شرایط مجازی پول هدر دادنهمن امسال ...

تو شهر ما چون خبری از جنگ نبود پیش دبستانیها کلا باز بود

خدایا فقط رو تو حساب کردمااااا