2777
2789
عنوان

راسته که میگن 🔹🔹🔹

130 بازدید | 5 پست

اگه فیبروم رحم رو با عمل برداری

دوباره رشد میکنه

تعداد رای : 11
نظرسنجی
بله دوباره رشد میکنه
1
9%
نه خیالت راحت برو عمل کن
0
0%
دیدن نتایج
10
90%

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

منظورت همون کیست رحمه؟اره دکترامیگن بعداز چندسال برمیگرده رحم کامل دربیاری بهتره ولی اگر سنت کمه اینکارو نکن چون عوارض داره مثل ضعف اعصاب گرگرفتی یاسرماشدید وپوکی استخوان بازم بادکترت مشورت کن

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورت همون کیست رحمه؟اره دکترامیگن بعداز چندسال برمیگرده رحم کامل دربیاری بهتره ولی اگر سنت کمه این ...

جدی ؟؟؟؟؟؟؟

برا من ۸ سانته

دکتر اولی گفت نسبتا بزرگه

اگه دوست نداری عمل نکن

ولی ممکنه ۱۰ _ ۲٠ سال بعد بدخیم بشه

دکتر دومی فقط یک کلام گفت عمل

واقعا موندم چکار کنم ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

جدی ؟؟؟؟؟؟؟برا من ۸ سانتهدکتر اولی گفت نسبتا بزرگهاگه دوست نداری عمل نکنولی ممکنه ۱۰ _ ۲٠ سال بعد بد ...

چ دکتربوده ک گفته اگر دوست نداری عمل نکن مگه به دوست داشتن وعلاقس

پس متخصص رفتی یا مامااینچیزا بنظرم یه دکترخیلی خوب باتجربه بالاپیداکن این جورچیزا شوخی بردارنیست وهزینشم برات مهم نباشه فقط روی سلامتیت تمرکز کن

برای ماهشت سانته فکرنکنم بادارو رفع بشه چون مامان منم همین حدودابود دکترگفت ممکنه چندسال دیگه بازم برگرده بازم خودت میدونی میخوای فقط کیست برداری یا کلا رحم برداری خودت راحت کنی مامانم ک دیگ نمیخواست بارداربشه گفت چ کاریه الان برم عمل کیست بردارم چندسال دیگ دوباره برم عمل وقتی برگشت خب یه باره کل رحم برمیدارم راحت میشم اما عمل یکم سنگین سخته خیلی مراقبت میخواد واینکه قرص کلسیم ومنیزیوم واهن تااخر عمرباید مصرف بشه ک پوکی استخوان نگیرید

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
چ دکتربوده ک گفته اگر دوست نداری عمل نکن مگه به دوست داشتن وعلاقس پس متخصص رفتی یا مامااینچیزا بنظرم ...

همه تون گفتین مجدد برمیگرده 😮🫤