2777
2789
عنوان

متلک جنسی

244 بازدید | 12 پست

من دختری هستم که چند بار در خیابان مورد آزار کلامی و فحش جنسی قرار گرفتهام. آخرین بار، یک پیرمرد با انگشت وسط به من توهین کرد.

قبلاً هم متلکهای جنسی شنیدهام. الآن از همهی پسرها میترسم. حتی وقتی تنها توی خیابان راه میروم، احساس میکنم همه دارند نگاهم میکنند و میخواهند به من توهین کنند یا دست بزنند.

چیزی که بیشتر از همه آزارم میدهد این است که بعضی دخترها با پوشش آزاد در خیابان راه میروند و کسی به آنها چیزی نمیگوید، اما من که حتی پوششم معمولی است، هدف قرار میگیرم. این موضوع مرا سردرگم کرده و فکر میکنم حتماً مشکلی در من هست که اینطور میشوم.

این ترس، زندگی روزمرهام را مختل کرده.

· از تنهایی بیرون رفتن میترسم.

· اعتمادم به مردها کاملاً از بین رفته.

· مدام در ذهنم صحنههای توهین را مرور میکنم.

از این که نمیتوم از خودم دفاع کنم و جواب توهین هاشکون بدم هر شب خودخودزی میکنم

لطفا راهنمایی کنید برای حل مشکلم

خیلی ادبی بود حس نگرفتم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

میخواستم یه چی بگم همین ک دیدم گفتی چرا اونا ک آزادن اذیت نمیکنن تاسف خوردم واست

خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم قبلن همین بودم الان بقیه ادما زن ومردا ب گوزمن اصلا نمیبینمشون با اعتماد ب نفس میرم حتی نگا هم نمیکنم نگام کنن یا چیزی بکن اصلا کلا دایورت

چن سالتع,؟

زایمان یک روند دردناک است به ویژه اگر فرد خودش را ب دنیا بیاورد آن هم در بزرگسالی...

میخواستم یه چی بگم همین ک دیدم گفتی چرا اونا ک آزادن اذیت نمیکنن تاسف خوردم واست

منظورش بد نبوده، خواسته بگه من خیلی پوششم باز نیست که اینجور اذیت میشم، نه که کار درستی باشه ولی خب کسایی که پوششون باز تره معمولا بیشتر مورد آزار و اذیت قرار میگیرن

زیادی بزرگش کردی برای خودت

تقریبا همه ی خانوما همچین چیزی براشون اتفاق افتاده

بنظرم سکوت نکن نترس اتفاقا داد و بیداد کن تا اون مرتیکه آبروش بره

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂

حقیقت اینه که بیشتر از ازادی و حجاب

به دسترسی پذیری و بیپناه بودن و مظلومیت طرف نگاه میکنن برای ازار.

من دقت کردم وقتایی که اصلا به خودم نمیرسیدم و تیپ های کدی میزدم خیلی مزاحمم میشدم و واقعا میترسیدم

الان برعکس نهایت در کمال ادب پیشنهاد میدن

واقعا ناراحت شدم، اینهایی که مزاحم میشن عقل ندارن

اما فکر می کنم اگه متوجه بشن که شما آبروشونو میبرید و به رفتارشون عکس العمل نشون میدین این کارو نمی کنن

شایدم بهترین کار همون بی توجهی کردن باشه

بودن من در اینجا غیر قانونی نیست،.پس لطفا بی احترامی نکنید چون ممکنه گزارش بکنم🙏

چون اون دخترایی که پوشش آزاد دارن اکثرا داد و هوار راه میندازن و آبروی مرده رو میبرن جلو همه و مردا اینو میدونن

والا فامیلمون چادری بود ۳ بار موتوری انگشتش کرد چرا؟ چون میدونن اکثر چادری ها به دلایل اعتقادی نمیتونن صداشون رو بالا ببرن و فحش ناموسی بدن به اون مرتیکه بی ناموس