2777
2789
عنوان

معلمم😑😑

190 بازدید | 12 پست

مَرده،پام دراز بود اومد حل سوالمو ببینه دستش خورد به رونم

یعنی عمدی بود یا سهوی؟🙄

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاهات دراز بود؟

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید.

خصوصی تو خونه؟

نه گروهی

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

مَرده واست خیلی مهمه ؟ بهش زیاد فکر میکنی؟ حست بهش زیاده؟

نه بابا

چطور؟

پات چرا دراز بود آخه

عادتمه

ایراد داره؟

بابد میگفتی رونمو له کردی حواست کجاست

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نه باباچطور؟

چون معلمم صد بار شده اشتباهی هم خودم خوردم ب کسی هم کسی خورده بهم ...

ذره ای بهش فکر نکردم ک برام سوال بشه در صورتی محجبه هستم و پایبند ....

وقتی مهم میشع ک شخصش مهم باشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عادتمهایراد داره؟

سر کلاس و مکان های رسمی بله

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

سر کلاس و مکان های رسمی بله

خب دراز باشه باید دست بزنه؟🙄

خب دراز باشه باید دست بزنه؟🙄

نه اصلا!

ولی شمام اگه جمع جور بشینی اینجور مسائل پیش نمیاد

شاید عمدی نزده

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند