2777
2789

منم هیچ حوصله ندارم دلم میخواد همه رو شقه شقه کنم

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا دوران PMS

حالا اون ب کنار اصلا دو هفته حوصله هیچی ندارم

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

حالا اون ب کنار اصلا دو هفته حوصله هیچی ندارم

بزار یه ایده بهت بدم خودت اینجوری بهتر میشم میتونی مثلا یه چیز درست کنی با موزیک شاد یا یه دفتر برداری همهی حرفاتو بهش بزنی خودتو خالی کنی من درد دل میخاستم دارم درد دل میدم 🤣🤣

بزار یه ایده بهت بدم خودت اینجوری بهتر میشم میتونی مثلا یه چیز درست کنی با موزیک شاد یا یه دفتر بردا ...

شاید باورت نشه من وقتی حال نداشته باشم هیچکس نمیتونه منو بلند کنه جز خودم

حالا قراره بعد پریودیم شروع کنم درس بخونم