2777
2789
عنوان

قد پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هم قد شوهر منی خوبه

من خودم ۱۶۹هستم با پسر دو متری هم میتونستم ازدواج کنم چون خاستگار زیادداشتم اما انتخاب من ایشون بود کنار هم خیلی اختلاف قد نداریم برام مهم نیست قدش خوبه

نهه اتفاقا نرمالهمن قدم ۱۶۹ و خب قد بلند دخترا حساب میشمو عاشق یکی شدم ک قدش ۱۷۲ بودکلا تو قدماول ظا ...

متاسفانه نمیدونم چرا با اینکه همه میگن خوبه کوتاه نیست ولی بازم یچیزی تو ذهنم میگه کوتاهی و نمیتونم ساکتش کنم

نه هم قد شوهر منی خوبه من خودم ۱۶۹هستم با پسر دو متری هم میتونستم ازدواج کنم چون خاستگار زیادداشتم ا ...

انقد تو سوشال مدیا قد قد گفتن که کنسله کنسله همون روم تأثیر گذاشت

متاسفانه نمیدونم چرا با اینکه همه میگن خوبه کوتاه نیست ولی بازم یچیزی تو ذهنم میگه کوتاهی و نمیتونم ...

ن اتفاقا قدت کاملا نرماله

شاید اعتماد ب نفس نداری

ببین اگرم زشت باشی بازم اگ استایلت خاص و مردونه باشه تمیز باشی دخترا ازت خوششون میاد ما دخترا سلیقمون داغونه نگران نباش

کممونده ب کارتن خواب سرکوچمون کراش بزنم🤣

°هرچه در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو°

انقد تو سوشال مدیا قد قد گفتن که کنسله کنسله همون روم تأثیر گذاشت

دروغ میگن اونا بخاطر بازدید و چشم و هم چشمی میگن وگرنه حقیقت ندارع بنظر من قد همین که بلندتر باشه کافیه در صورتی که من دیدم خانم حتی بلند تر هم بوده ولی خب ....

نه خوبه متوسطه

من همیشه فکر میکردم یک درونگرا هستم که تنها بودن رو دوست داره ، اما درواقع فهمیدم که من عاشق آرامشم ؛ چون کنار آدم هایی که بهم آرامش میدن یک برونگرای به تمام معنام . .🙂

ن اتفاقا قدت کاملا نرمالهشاید اعتماد ب نفس نداریببین اگرم زشت باشی بازم اگ استایلت خاص و مردونه باشه ...

اعتماد به نفس و عزت نفس هم ندارم

اتفاقاً استایلم خوبه و خوشتیپ هم هستم اینو خودم نمیگم همه میگن فقط مشکلم قدم هست که تمام تمرکز ذهنم روشه

دروغ میگن اونا بخاطر بازدید و چشم و هم چشمی میگن وگرنه حقیقت ندارع بنظر من قد همین که بلندتر باشه کا ...

بله خودمون هم تو فامیل داریم حتی دختره از پسره بلند تره ولی بازم نمیتونم ذهنم رو قانع کنم

اعتماد به نفس و عزت نفس هم ندارم اتفاقاً استایلم خوبه و خوشتیپ هم هستم اینو خودم نمیگم همه میگن فقط ...

اتفاقا من ب شخصه از پسرایی ک زیادقدشون بزرگ باشه خوشم نمیاد

باسن داشته باشی خوبه🤣🥲😁

°هرچه در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو°