2777
2789
عنوان

همگی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن ب عروس عموت بگو این عقیده غلط ما ایرانیاس که اسم مرده رو روی بچه مون میذاریم، این اتفاقا اصن کار ...

خخخخخخ واقعا حرفت خوب بود منم مامان بزرگم یکی ریحان هست یکی زهرا. اسم خوده عروس عموم میتراست اسم پسر عموم مجتبی هست ولی. میگه اومدن ب خوابم.میخوام یادشو زنده باشه. قرار شد طبق آرا بزارن .من خواستم ازشون.قرار شد اخر شب براشون واتساپ کنم. حالا خدا ب اون بچه ها رحم کنه خخخخ

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
خوب معنی زیبای داره  

اره سلیقه ی پسر عمومه

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
بچه های بیچاره چه گناهی کردن آخه😥

خخخخخ هم نظریم.من که با اسم عربی مخالفم .ایرانی هستیم باید اسم ایرانی بزاریم

اها اخه نشنیده بودم...ولی نسبت به زکیه بهتره👍

اره 100%

خخخخخ هم نظریم.من که با اسم عربی مخالفم .ایرانی هستیم باید اسم ایرانی بزاریم

چندسال دیگه بچه ها شاکی میشن که چرا این اسم رو گذاشتین. اون موقع با هزار بدبختی باید برن دنبال تعویض اسم😐

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤
چندسال دیگه بچه ها شاکی میشن که چرا این اسم رو گذاشتین. اون موقع با هزار بدبختی باید برن دنبال تعویض ...

1000% فک کن سامیار اراد برسام محمود

یا گیسو بارانا مرسانا یهو زکیه بیاد

😂😂😂😂

اسم به روزیم هست مانیم که خیلی خوبه بگو بذارن  ولی تورو خدا زکیه محمود خیلی قدیمی سده

دعا کن منصرفشه .پسر عموم گفت شده باشه طلاقت بدم این اسمارو رو بچه هام نمیذارم😂😂😂😂

هردو اسامی زیبا و پرمعنایی هستن...هم محمود و زکیه و هم مانی و مانلی...اونا یه کم عربی هستن گروه دوم فارسی...هردو خوبن....

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀