2777
2789
عنوان

همگی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 48 پست
آخه آدم باور نمیکنه الان کسی بخواد اسم بچشو بذاره محمود و زکیه خیلی ببخشیدا ولی آدم وقتی تکرارشون می ...

مام همینو میگیم. ولی..   

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
.اسم پدر بزرگ مادر بزرگشو میخواد بزاره.شک دارید نظر سنجی شرکت نکنید اجباری نیست

فک کنم دختر عموت جو گیر شده

بگو اون بچه ها قراره مدرسه برن ،فک کن بین اون همه اسم خوشگل ،یه پسر بچه ۶ ساله رو صدا کنن محمود 

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم دختر عموت جو گیر شده بگو اون بچه ها قراره مدرسه برن ،فک کن بین اون همه اسم خوشگل ،یه پسر بچه ...

عروسه عمومه. اتفاقا پسر عموم همینو عنوان کرد .ولی خب چی بگیم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
عروس عموتون امروزیه     با چه جرعتی محمود و زکیه میخواد بزار مگه بچه های ۵۰ سال پیشن &nbs ...

بابای من بچه 50 سال پیشه اسمش کوروشه خخخخ مامانمم دهه پنجاهیه نیلوفره  

نه ب محمود و زکیه... نه به مانی و مانلی... بخصوص مانلی خیلی یخه

اصن انقد شبیه هم جالب نیس اسم دوقلو رو بذارن همش قاطی میشن

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)

اخه مانلی چه اسمیه😦

عشق هرجا میرسد آتش به دلها میزند/ درد را جا میگذارد در دل خاکسترش/بی تو بین گریه ها یاد تو در آغوشم است/من شدم مرداب و یاد تو شده نیلوفرش/حال من بعد از تو مثه دانش آموزیست که/خسته از تکلیف شب خوابیده روی دفترش/مرگ انسان گاهی از نبود نبض نیست/مرگ یعنی حال من در نبود انگشترش/یک وجب دوری برای عاشقان یعنی عذاب/وای از آن روزی که عاشق رد شود آب از سرش...
بابای من بپه 50 سال پیشه اسمش کوروشه خخخخ مامانمم دهه پنجاهیه نیلوفره     نه ب محمود و ...

مامان خودم شُهره هست. پسرعموم خیلی مانی مانِلی دوسداره.عروس عموم میگه اسامی پدر بزرگ مادر بزرگمو میخوام بزارم.یادشون زنده باشه

اخه مانلی چه اسمیه😦

ب نظرم مانِلی خیلی بهتره از زکیه

مانلی    معنی چیه

ما واسه مازندرانیم. ب زبان ما یعنی بمون برام.

مامان خودم شُهره هست. پسرعموم خیلی مانی مانِلی دوسداره.عروس عموم میگه اسامی پدر بزرگ مادر بزرگمو میخ ...

اصن ب عروس عموت بگو این عقیده غلط ما ایرانیاس که اسم مرده رو روی بچه مون میذاریم، این اتفاقا اصن کار جالبی نیس ک اسم مرده رو بذاری روی بچه تازه بدنیا اومده

نمیگم اسمای بدی هستن، ولی خب خیلی قدیمین

تو جد و آبادشون چارتا اسم شیک ندارن؟ والا مامان بزرگ من 85 سالشه اسمش شکوفه اس، اون یکی مامن بزرگمم پری بود اسمش  

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)
ما واسه مازندرانیم. ب زبان ما یعنی بمون برام.

اها اخه نشنیده بودم...ولی نسبت به زکیه بهتره👍

عشق هرجا میرسد آتش به دلها میزند/ درد را جا میگذارد در دل خاکسترش/بی تو بین گریه ها یاد تو در آغوشم است/من شدم مرداب و یاد تو شده نیلوفرش/حال من بعد از تو مثه دانش آموزیست که/خسته از تکلیف شب خوابیده روی دفترش/مرگ انسان گاهی از نبود نبض نیست/مرگ یعنی حال من در نبود انگشترش/یک وجب دوری برای عاشقان یعنی عذاب/وای از آن روزی که عاشق رد شود آب از سرش...
وای طفلک بچه ها رو فردا پس فردا تو مدرسه و جامعه مسخره میکنن گناه داره زکيه 😱

آره.پسر عموم گفت زشته عروس عموم گفت بی دینو ایمون یکی از لقبای حضرته فاطمه هست.اصلا سره همین دعوارو ب پا کرد .تقصیر منم شد ک اسم پرسیدم