2777
2789
عنوان

درآمد

111 بازدید | 12 پست

خانوما من سابقه کاری ای دارم نه میتونم برم بیرون از خونه فعلا کار کنم اصلا تو دیوار هم کار پیدا نمیشه یا سابقه کاری میخوان یا تحصیلات

من تا بچم نره مدرسه نمیتونم برم بیرون سر کار ولی میخوام یه شغلی داشته باشم تا قبل اون یه درامدی داشته باشم چیکار کنم اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگین

یه مدت گفتم کیکو شیرینی بپزم یا غذای خونگی گفتم از بهداشت و اینا نیان بگن خلافه

از یه طرفم من نمیتونم خوب ارتباط بگیرم حضوری با کسی که بخوام مشتری پیدا کنم

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ارتباط حضوری برات سخته، شاید کارای اینترنتی برات بهتر باشه، مثلاً ادمینی، تایپ، تولید محتوا یا فروش آنلاین. برای شیرینی و غذای خونگی هم میتونی اول از آشناها شروع کنی و سفارش بگیری، کمکم که راه بیفتی خودت میفهمی کدومش بیشتر بهت میخوره

هرکار میکنی اول فک فروش و پیدا کردن بازارش باش بعد سرمایه بزار و تولیدش کن

همون مثلا گفتم کیک بپزم باید چندتا مدل درست کنم که بزاذم تو پیجی چیزی یا نشون مشتری بدم بعد اون کیکارو چیکار کنم اون هزینه رو چیکارکنم

همون مثلا گفتم کیک بپزم باید چندتا مدل درست کنم که بزاذم تو پیجی چیزی یا نشون مشتری بدم بعد اون کیکا ...

دیگه اونا جزو سرمایه گذاریته

یعنی از دونه اول بخوای سود بگیری اصا فکرشم نکن

اگر سرمایه و علاقه داری برو وارد کارای ارایشگری شوکیک خونگیم میتونی بپزی ببری کافه ها یا با اینستا س ...

آرایشگری ناخونکاریو دوس دارم ولی کسی نیست بچمو نگهداره ساعتایی ک باید برم یا ارومم نیست ببرمش باخودم بشینه اونجا

کافه ها برم بگم خیلی ضایه نیست من خیلی خجالتیم چیکارکنم😢

اگ آشپزی خوبه یا سلیقه و وسیله داری فینگر فودای خوشگل درست کن مثل ده مدل متفاوت یاد بگیر و پیج بزن بگو دوست آشنا آرایشگر مزون همه تبلیغت کنن و واسه تولدا مهمونی مراسم فینگر فود درست کن مثلا بسته ب نوع غذا و تزیین و تعداد قیمت میز میدی حالا یا ظرف واسه خودته یا از خودشون کمعمولا باید از خودت باشه ی پیج اینستا هم بزن کاراتو بزار بیرون از خونه هم نیست تو خونه آماد میکنی میری یک ساعت دوساعت میچینی براشون میای من واسه تولد پسرم میز چیدن ۷۰ میلیون شد واسه ۲۰ نفر و خوب بود همه راضی بودن کلی و عکس خوشگل گرفتیم

پروفایلم همه زندگیمه 👶🏻🫀

اگه ارتباط حضوری برات سخته، شاید کارای اینترنتی برات بهتر باشه، مثلاً ادمینی، تایپ، تولید محتوا یا ف ...

یه بار برای تایپ توی تلگرام پیام دادم کلاهبرداری بود پول دادم ولی هربار ایراد میگیرفتن ک پولی ندن

فامیل ک ضررش به ما نرسه خیرش که عمرن

آرایشگری ناخونکاریو دوس دارم ولی کسی نیست بچمو نگهداره ساعتایی ک باید برم یا ارومم نیست ببرمش باخودم ...

ضایع نیست اصلا میخای کار کنی ببین باید بتونی ارتباط بگیری وگرنه هیچ کاری نمیتونی حتی کارمندی هیچ کاری نیست با کسی در ارتباط نباشی

نه بچه رو نبر تو اون فضا ها خطرناکه