2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مدیر ساختمونمون چند سال پیش،که مانتو جلو باز مد بود همش بهم میگف دخترت خیلی بدحجابه

(مذهبی بود) الان دخترش،با شومیز کوتاه و ابروی خط،خورده توپارک ها گل میکشه یکبارم تو روش نگفتم

( شعور )داشته باشید (لایک نکنید)شعور )داشته باشید (لایک نکنید)لایک نکنید)لایک نکنید

مدیر ساختمونمون چند سال پیش،که مانتو جلو باز مد بود همش بهم میگف دخترت خیلی بدحجابه (مذهبی بود) الا ...

هرکس زندگی خودشو داره به شخصه تا وقتی کسی باهام کار نداشته باشه باهاش کاری ندارم

😂کاشت ناخن من به شما آسیب میزنه؟ یا اینکه همسرم ایرانی نیست ؟ الله اکبر ! پوشش کسی حتما شمارو چنگ م ...

پوشش اجتماعی بله. باید درست باشه. از چنگ زدن بدتره گاهی.

شوهرتم به من ربطی نداره.

یا مثلا پرستاری که کاشت ناخن داره و با همون کاشت و هزار جور میکروب بیاد کارتو انجام بده مشکلی نداره؟؟؟؟

پوشش اجتماعی بله. باید درست باشه. از چنگ زدن بدتره گاهی.شوهرتم به من ربطی نداره.یا مثلا پرستاری که ک ...

اولن که کاشت ناخن پرستار دستکش داره ! یعنی گوز به شقیقه ربط نده عزیزم دومن که پوشش من نه با تو کاری داره نه هیچی تروخدا سرتون از تو کو ن دیگران بکشید بیرون