2777
2789
عنوان

عروسی جاری

91 بازدید | 15 پست

جاریم مال یه شهر دیگس و خیلی باهامون فاصله داره .عروسیشون رو شهر خودشون میگیرن . دلم نمیخواد برم آداب و رسومشون خیلی با ما متفاوته .بعد ما شب جایی نداریم بمونیم .باید بریم خونه مادرش .مادرش هم از اول خیلی دخترشو با من مقایسه میکرد .فقط میگشتن ببینن چی تو زندگی من هست که خانواده شوهرم بهم دادن تا همونو چماغ کنن تو سر برادر شوهرم .من خیلی آدم بی حوصله ایم و خیلی هم درونگرا. یه دختر کوچک هم دارم که عزا گرفتم اونجا چطوری نگهش دارم که یوقت بهشون بر نخوره چون آدمای عجیبین برای ما شاید بخاطر همون تفاوته هست . اصلا دلم نمیخواد برم .چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عروسی جاری رو مگه میشه نرفتبا مادرت برو که مواظب دخترت باشهبه خودت برس و لبخند بزن و باکلاس باش

مادرم که اصلا نمیاد .دعوتم نمیکنن که بیاد اصلا ولی مارو چرا

با اعتماد به نفس باش دختر

خیلی شیک ظاهر شو

دخترتو بسپر به مادر همسرت و فامیلایی که باهاشون راحتی یا پدرش کمکت کنه

اگه مادرت دعوته ببر کمکت کنه

برای بعد مراسمم هتل بگیر راحت استراحت کن خیلی ام بهتر از خونه اونا موندنه

ناراحتی نداره,مادر جاری حالا خیلی نزدیک هم نیست حالا شما بچه کوچیکم داری خب قطعا راحت تری یه جا بگیر ...

به احتمال همینکار میکنیم ولی دلم میخواد یکی بهم بگه نرو.چون باهامون فرق دارن حتی تو عروسی هم نمیخوام برم .

با اعتماد به نفس باش دختر خیلی شیک ظاهر شو دخترتو بسپر به مادر همسرت و فامیلایی که باهاشون راحتی یا ...

مآها تو شهرمون خیلی ساده عروسی میگیریم .جاریم سفارش خیلی چیزا رو بهم کرده که اصلا فعلا برام مقدور نیست اینکارا .فلان آرایشگاه باید بری. و لباسم از این لباس های پر زرق برق گفته بگیر که من دوست ندارم .

نری داستان میشه بعدا همسرت هم در نظر بگیر عروسی برادرشه به هر حال

فکرمیکردم الان تو این دوره زمونه خیلی هم بد نیست اگه نریم؟آخه معمولا خیلی عروسا دوست ندارن تو عروسیشون کسی باشه مخصوصا خانواده شوهرکه اصلا دوست ندارن .ولی شما میگین زشته .پس باید برم

مآها تو شهرمون خیلی ساده عروسی میگیریم .جاریم سفارش خیلی چیزا رو بهم کرده که اصلا فعلا برام مقدور نی ...

شاید چون تو برخوردهای قبلی جاریتون تیپاتونو دوست نداشته این حرفو زده

هر جایی باید متناسب بامحیط لباس بپوشین دیگه

حالا نه اینکه جاریتون بگه چیکار کنین شمام همون کارو کنین

ولی خوب عروسی درجه یک هست و باید شیکترین حالت ممکن باشین