2777
2789
عنوان

کی منو یادشه ❓️🥹👐🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 20 پست
من فکر کنم بشناسمت اخرین بار توی یکی از تاپیکا باهات صحبت کردم، بعدش که وارد اکانتم شدم دیدم منفجر ش ...

چه تاپیکی بود 🥸

در لفافه بگو اگه ممنوعه 😂

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند میلیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن من سسخل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم 😌 اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم آوردی از سر ناچاری به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه بیشعور به تمام معنایی 🫶

چه تاپیکی بود 🥸در لفافه بگو اگه ممنوعه 😂

یادم نمیاد مال چندسال پیشه

فقط میدونم چیز خاصی نبود واقعا

فکر کنم یه اکانت دیگه هم داشتی، و اون تعلیق شده؟

پروفتم انیمه ای بود اشتباه نکنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یادم نمیاد مال چندسال پیشه فقط میدونم چیز خاصی نبود واقعافکر کنم یه اکانت دیگه هم داشتی، و اون تعلیق ...

اره درسته

چه حافظه ای داری ماشالا 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند میلیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن من سسخل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم 😌 اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم آوردی از سر ناچاری به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه بیشعور به تمام معنایی 🫶

منخیلیم ازت خوشم میاد

منم شمارو یادمه و باید بگم منم همین حسو نسبت به شما دارم 🫶🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم شمارو یادمه و باید بگم منم همین حسو نسبت به شما دارم 🫶🥹

بوس بهت🫂🤍

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)