2777
2789
عنوان

دلم گرفته

70 بازدید | 7 پست

امروز میخداستم پسرم بردارم که با مامانم برم بیرون یکم لباس بخرم بعد مامانم جای برادرم کار داشت گفت بیا بریم اول کارمو انجام بدم بعد بریم وقتی رفتیم پسر برادرم که خیلی فضولم هست و همسن پسر منه اونجا بود و نذاشت پسرم با ما بیاد  و تا اخر داداشم گفت پسر منم با خودتون ببرید برین خونه ما یعنی داداشم با هم بازی کنن مامانمم گفت باشه چون میترسه بچش ناراحت بشه دیگه خیابون نرفتیم و رفتیم به سمت خونه که نزدیک خونه بچها دنبال هم میکردن که پسرمن خورد زمین و گریه کرد ودر همین حین پسر اون یکی داداشم زنگ زد مادر جون کی میای من که دیدم ۳ تا با هم اذیت میکنن و من باید حرص بخورم به مامانمگفتم من میرم خونم اونم با این که دید بچم گریه میکنه میگه خونه مادر جون بریم گفت اره شما برید و حتی بچه منو به خاطر دویدن دعوا کرد خلاصه تا خونه بچم گریه کرد تا خوابش برد خیلی از فرق مابینی که بین من و برادرام هست رنج میکشم این یه نمونه خیلی کوچیکی بود دیگه خسته شدم

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن هیچوقت محتاجشون نشی

منم از این تبعیضا دیدم و چند روز ناراحتم ولی فقط غصه میخورم و آخرش به این نکته میرسم که فقط خداست که وقتی باهاش دوست بشی هیچوقت تنهات نمیزاره و همه محبتاش بی منت هست...

هروقت از بندهاش محبت خواستم پشتمو خالی کردن و فقط غصه هاش برام موند☹

خانواده شوهر من دختراشونو بیشتر دوست دارن ولی واقعا پسراش جونشونو میدن برای مامان باباش.واقعا نمیفهم ...

ولی به نظر من باید هوای دختر بیشتر داشت جنس مرد قویتره حداقل پیش زنش زبونش کوتاه نیست اونم اگه به ناحق تازه فرق مابین بذارن که منظور من فقط یکم توجه بیشتره همین

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز