2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 56 پست
فردا صبح ازمایش بده که خیالت راحت بشه،این علائمم عادیه!منم انقد علائم پریودی داشتم هی میگفتم امروز م ...

آره حتما میرم اگر به مامانم بگم چقدر خوشحال میشه،خدا نی نی شماروهم حفظ کنه

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بــــــــــــــــــــــــــــــــــســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلامـــــــــــــــــــــــــتــــــــــــــــــــــــــــــــی

حيا از خدا بسيارى از گناهان را پاك مى كند.امام علی علیه السلام*** میشه صلوات بفرستید. ممنون.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....یا ارحم الراحمین به من و همه منتظرا  فرزند سالم و صالح عطا بفرما.
3ماهی میشه دیگه جلوگیری نداشتم ولی اقدام خاصی هم نکردم 

خب دیگه پس خدارو شکر سختی انتظارو نکشیدی

ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی و سلامت بغل بگیریش

فقط استرس رو کلااااا بریز دور توی این 9 ماه بزار نی نی حالشو ببره

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
بــــــــــــــــــــــــــــــــــســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلامـــــــــــــــــــ ...

عزیزم برای شما هم صلوات فرستادم انشاءالله به زودی مامان میشی

خب دیگه پس خدارو شکر سختی انتظارو نکشیدی ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی و سلامت بغل بگیریش فقط ...

خداروشکر تو این مورد خدا هوامو داشت