2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما ک یه تجربه ناموفق داشتید چجوری تو دومی فهمیدید خوبه که منم بفهمم طرف خوبه واقعا

آدم بار دومتجربه ش زیاد میشه . مردمشناسیش خوب میشه . خیلی مراقب باش دهن بین و عصبی نباشه .اصل نزار بفهمه که داری روش بررسی می کنی .

حتما با یه آدم عاقل که دهنش قرص باشه مشورت کن هر چند مدت یک بار. دروِغ بهش نگو . اگه ایرادی پیدا کرده یا حرف نابجایی زده حتما به اون طرف بگو . بعضیا فقط موارد مثبت و میگن که تایید بشن بعدا زندگی شون به کجاها که نمی کشه

جدی؟چجوریه اخلاقتو بهم میخوره؟ کنار هم حس جوونی میکنید بهت حس پیری نمیده

نه حس پیری نمیده . ولی خب یه حسایی هست که آدم تو هر سنی دوس داره تجربه کنه بعد اونی که سنش بیشتره خب تجربه کرده و ازش رد شده بعد تویی که تجربه نکردی از اون انتظار داری پا به پای تو تجربه کنه یا درک کنه برا اون یه چیز تقریبا مسخرس برا تو یه چیز جدیدا واقعا هیچ کدوم مقصر نیستین چون تو اون سن اون یه جور دیگس تو یه جور دیگه ولی من چون خودم خیلی بیشتر از سنم میفهمیدم از این به مورد اذیت نشدم و البته همسرمم آدم با درکی بود

نه حس پیری نمیده . ولی خب یه حسایی هست که آدم تو هر سنی دوس داره تجربه کنه بعد اونی که سنش بیشتره خب ...

متوجه شدم🤍بله درست میگید

بعد یسوال ببخشید من ۲۰ سالم ازین بابت میترسم سن من مناسب نباشه

و بچه دیر میخوام مثلا ۲۸ ۲۷ سالگی

ولی بشون چوننمیخوان با بچش ۴۰ سال اختلاف سنی داشته باشه حداقل ۴ سال دیگمیخواد🥲ولی من چون درس میخوام بخونم جتی نمیتونم قبول کنم

اینک شما تونستید کناز بیاید

مننمیدونم چکنم

متوجه شدم🤍بله درست میگیدبعد یسوال ببخشید من ۲۰ سالم ازین بابت میترسم سن من مناسب نباشهو بچه دیر میخ ...

دقیقا اینم یکی دیگه از دغدغه های اختلاف سنی زیاده .

بله من ۱۸ سالم بود ازدواج کردیم . و همسرم واقعا درکش بالا بود و میگفت بچه نمیخوایم چون سن من کم بود همه بهش میگفتن بچه میگفت الان وقتش نیست تا ۲۲ که شدم دیگه با موافقت خودم بچه دار شدیم .

شماهم اگه واقعا میخواین ازدواج کنید باید همون ۳. ۴ سال بعدش بچه دار بشینچون اون آقا سنش میره بالا و بعدش حوصله بچه و کارای بچه رو ندارن

دقیقا اینم یکی دیگه از دغدغه های اختلاف سنی زیاده .بله من ۱۸ سالم بود ازدواج کردیم . و همسرم واقعا د ...

اخه من خانه دار نیستم ک بگم اوکی🥲خیلی طرف خوبه اینو فقط نمیتونم کوتاه بیام اونمنمیتونه