2777
2789
عنوان

کاهلی در نماز

65 بازدید | 12 پست

پدرم درومده از بس تنبلی میکنم برا نماز چند وقته ولی عذاب وجدانش هم ولم نمیکنه حس مدیون بودن و پست بودن دارم

حس میکنم حق بندگیمو بجا نیاوردم و ناشکری میاد تو ذهنم

چه غلطی کنم آخه

کاش نیایش خدا جور دیگه ای هم قبول بود

یاشاسین آذربایجان♥️اینکه شهرتو نژادتو دوست داشته باشی این نیست که حتما پان هستی♥️به هم احترام بزاریم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مسجد نزدیک باشه خیلی خوبه. من ی سری می رفتم خیالم راحت بوداینجوری تا آخر ساعت آدم عذاب وجدان داره

دقیقا نماز اول وقت باشه عادت میکنی

یاشاسین آذربایجان♥️اینکه شهرتو نژادتو دوست داشته باشی این نیست که حتما پان هستی♥️به هم احترام بزاریم

نخون عزیزم مشکلی نیست

باز یکی اعتقاد داره شما بگید نه نکن اصلا مشکلی نداره

پناه بر خدا واقعا

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~امشب همه در حال خضوعند و خشوع؛ تازه غمشان میشود از صبح، شروع؛ هر کس به دعایی شده مشغول، ولی؛ زینب شده ذکرش "مکن ای صبح طلوع"🥲~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~دل تو امروزیه قصه دوست داشتنو باور نداره!/دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره

منظورش ایته اونایی ک پول دارن باید عبادت کنن نه بقیه

متوجه شدم

منظورم ریشه یابی حرفشون و چیز دیگه ایه