2777
2789

برو پیش مامای خونگی نافت جا بندازه

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط یه خانمی چند سال بود از درد شکم و .... میمرد . کلی دکتر و دارو .... اخرش شانسی برده بودن این ناف جا اندازها .

اون ناف رو جا انداخته بود خانمه خوب خوب شد .

شوهرش از خوشحالی کلی پول میلیونها پول داد به خانمی که ناف رو سر جاش انداخت . میگفتش سالهاس درد داره هیچ دکتری هم نمیدونست کلی دارو درمان هیچی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین ناشتا صب خبب...ی خمیر از کف دست کوچیکتر درس کن با ارد و اب..بعد بزار روی نافت ی پنبه الکی هم بزار روی خمیر اتیش بزن ی استکان سریع بزار روی اتیش ک بکشه داخل لیوان سفتتت..اونوقت ی ۵ دیقه صبر کن بعد برش دار ..تماممم جا میفتا

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

من خودم دیگه یاد گرفتم جاش بندازم انقدر که شوهرم نافش میوفته

چه خوب از کجا یاد گرفتی

شوهرت زیر نافش آب جمع شده یا به قولی لق شده وقتی برداشتی روش ی تیکه کاشی یا سنگ صاف یا چوب صاف بزار تو پارچه یا شال ببند محکم رونافش تا۳روز وغذا بخوره آب فعلا نخوره تا سفت بشه وبه قولی ملات بگیره

چه خوب از کجا یاد گرفتی شوهرت زیر نافش آب جمع شده یا به قولی لق شده وقتی برداشتی روش ی تیکه کاشی یا ...

از مادر شوهرم آره آب جمع میشه باید ماساژ بدم براش کارش سنگینه بنده خدا تن تن میوفته نافش

کفتر باز سایتم🕊🕊 جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید 😔💔

من خالم بردم و دکتر گفت این اشتباه گفت حرکت روده است یه چیزی همینجوری دقیق یادم نیست دارو داد خوب ش ...

چرته .حالا اسمشو هرچی می خوان بزارن حرکت روده است درست .ما به اصطلاح می گیم ناف در رفته .وخودم به شخصه هر وقت نافم افتاد یا اطرافیانم که اعتقاد نداشتن .با دکتر رفتن هیچ خوب نشدن وبا برداشتن ناف خوب شدن.دیروز دوستم سالها بود دلدرد وکم اشتهایی داشت بردم نافشو جا انداختن .گفت زیرش آب رفته سریع جا انداخت وگفت رفتی خونه غذا بخور حتی اگه حالت به هم می خوره