2777
2789
عنوان

تمیزکاری

160 بازدید | 12 پست

امروز آشپزخونه رو بررررق انداختم.یکم مایع و یکم آبلیمو و یکم خمیردندون روی اسکاج سیمی که کمی زبرِ ریختم.بعد باهاش جا مایع،جا اسکاج،جا قاشقی،تفاله گیر،سینک و تمام قاشق چنگال ها و لیوان های استیل رو برق انداختم.بعد تمام قابلمه و ماهیتابه هارو برق انداختم البته جز قابلمه و ماهیتابه های نسوزمون چون اونارو با اسکاج نرم شستم تا خش نیفته.بعد گاز رو هم با آبلیمو و خمیردندون و مایع ظرف شویی برق انداختم.دیوار های آشپزخونه رو هم که سرامیکیه با اسکاج سیمی زبر و مایع ظرف شویی طوری برق انداختم که وارد آشپزخونه میشی برقیش چشمو میزنه.بعد روی کابینت هارو با اسکاج نرم و مایع ظرف شویی تمیز کردم.بعد داخل کابینت هارو تمیز کردم و شیشه های داروهای گیاهی رو دستمال کشیدم و مرتب کردم.بعد روی یخچال رو با اسکاج نرم و مایع ظرف شویی تمیز کردم.بعد عرضم به حضورتون چون آشپزخونمون خیلی بزرگه یه فرش بزرگ انداختیم.چون بالاخره مو میگیره با فرچه تمام موهای فرش رو گرفتم بعدش جاروبرقی انداختم.بعد میز ناهارخوری و صندلی هاشو با شیشه پاک کن تمیز کردم.بعد پارچه و گلای مصنوعی و گلدون روی میز رو چون نمیتونم داخلش رو تمیز کنم بردم حموم زیر آب با مایع ظرف شویی شستم بعد که همشون خشک شد گذاشتم سرجاشون.بعد جا سیب زمینی و پیاز رو بردم حموم با همون اسکاج زبر و مایع ظرف شویی شستم.بعد کناره های آشپزخونمون که خالی از فرشِ و سرامیکیه با تی تمیز کردم بعد که خشک شد گذاشتم سر جاش.الانم مامانم همش قربون صدقم میره😌❤️🔥

تو هر موقعیتی به خودم افتخار میکنم😌🩷!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسته نباشییی سیسیه کدبانو🥰💅💃

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅