2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا باید فشار روانی ایجاد کنی؟

پسر من خیلی آروم و مرتب میشینه غذاشو میخوره ولی کافیه سه روز بریم خونه مادرشوهرم کاری میکنه بچه از غذا زده میشه. یه بار به زور میده، یه بار به بقیه میگه با گوشی مشغولش کنین تا یواشکی بذارم تو دهنش، یه بار وقتی سیره دنبالش میره... یعنی هررر عادت بدی بگی رو این بچه پیاده میکنه شما کدومی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا باید فشار روانی ایجاد کنی؟پسر من خیلی آروم و مرتب میشینه غذاشو میخوره ولی کافیه سه روز بریم خونه ...

اخ ...منم دقیقا همینطوریم باید دنبالش بدوم تا یه قاشق بهش بدم تازه اگه پس نزنه . بعضی وقتا انقد اعصابم خورد میشه میشینم گریه میکنم .

دختر منم کوچکتر بود خیلی خیلی بد غذا بود ولی من واقعا صبوری کردم و سعی کردم از همه مواد غذایی تو غذاش حتی اگه یه ذره باشه بریزم.کم کم اشتهاش بهتر شد الان ۵ سالشه ماشاالله خوب میخوره. همش با خودم میگم چقدر الکی حرص خوردم و گریه کردم.

کم کم بهتر میشه نگران نباش

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
کلا بچه ها جای دیگه خواب و خوراکشون عوض میشه همش فکر بازین

نه ما دوریم. وقتی میریم حداقل یه هفته میمونیم. یکی دو روز اول مثل همیشس. بعد من میرم به کارام برسم مجبورم بذارم پیشش بمونه روز آخر دیگه اصلا هیچی نمیخوره.

بازی کردن با غذای بچه اشتباهه. هر بچه رو میبینم که مشکل جسمی نداره ولی بدغذاس علتش همینه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اخ ...منم دقیقا همینطوریم باید دنبالش بدوم تا یه قاشق بهش بدم تازه اگه پس نزنه . بعضی وقتا انقد اعصا ...

وقتی میخواید خونوادگی غذا بخورید بذارش تو صندلیش یا کنار سفره و همینطور که خودت و بقیه میخورید به اونم بده. وقتی میره دنبالش نرو. صداش بزنید بیاد. نیومد برو دوباره برش گردون سر سفره. یه قاشق برای خودش بیار که اگه دوست داشت خودش بخوره از بریز و بپاش عصبانی نشو. نخورد ده دقیقه بعد یه چیز دیگه بده. بشقابش باید مشخص باشه که وقتی میاری بدونه وقت غذاس. پیشبند نبند بیشتر بچه ها بدشون میاد. تلویزیون و عوامل حواس پرتی رو قطع کن. اگه بازی میکنی مرتبط با غذا باشه نه یه چیز بیربط.

ممنون منم آرزومه که به این نقطه برسم.

میرسی اصلا غصه نخور.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت