2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا اول میخواستم که جوری شهید بشم که جنازه مم باقی نمونه و پودر بشم . یا جوری شهید بشم که جنازه م زیر خاک مدفون بشه و هیچوقت پیدا نشه . ولی وصیت نامه م مینوشتم جایی دفنم کنید که هیچکس با خبر نشه قبرم کجاست و میگفتم راضی نیستم یک نفر سر قبرم بیاد .

از خدا اول میخواستم که جوری شهید بشم که جنازه مم باقی نمونه و پودر بشم . یا جوری شهید بشم که جنازه م ...

وا خب چرا؟ مردم دوست دارن برن زیارت شهدا بخونن چرا اینجوری می کنی icon

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

چون دلم نمیخواد به جای خدا از من حاجت بخوان .

عزیزم هیچ کس از خود شهدا حاجت نمی خواد به شهدا متوسل میشن چون اونا پیش خدا آبرو دارن تا واسطه بشن خدا حاجتشون رو بده

عزیزم هیچ کس از خود شهدا حاجت نمی خواد به شهدا متوسل میشن چون اونا پیش خدا آبرو دارن تا واسطه بشن خد ...

حروف ابجد حصرت علی میشه ۱۱۰ . خطبه ۱۱۰ نهج البلاغه رو بخون . حصرت علی گفته وسایل تقرب به خدا چه چیزاییه . متوسل . وسیله . توسل . همه از یه ریشه س . حرف من هیچ . حرف شما هم هیچ . حرف حصرت علی رو باید قبول کرد .

همین الان خوندم اینا رو نوشته: " برترين چيزى كه توسّل جويندگان به خداى سبحان، بدان توسّل مى جويند، ايمان به او و به پيامبر اوست و جهاد است در راه او، زيرا جهاد ركن اعلاى اسلام است. و كلمه توحيد است، كه در فطرت و جبلت هر انسانى است. و برپاى داشتن نماز است، كه نشان ملت اسلام است و دادن زكات است، كه فريضه اى است واجب و روزه ماه رمضان است، كه نگهدارنده آدمى است از عذاب خداى و حج خانه خداست و به جاى آوردن عمره آن است، كه فقر را مى زدايند و گناه را مى شويند و صله رحم است، كه موجب افزايش مال است و واپس افكننده اجل است و صدقه نهان است، كه خطاها را مى پوشاند و صدقه آشكار است، كه مرگ ناگهانى را باز دارد و انجام دادن كارهاى نيك است، كه آدمى را از لغزيدن در خواريها نگه مى دارد." خب گزینه آخر انجام کارهای نیک هس که زیارت شهدا هم یکی از اوناست؛جدا از همه اینا من قلبا و قویا به شهدا اعتقاد دارم که زنده هستن و حاجت هم میدن و خودم گرفتم ازشون...روحشون قرین رحمت بی انتها