2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

1754 بازدید | 33 پست

سلام دوستان میگم هفته تشکیل قلب رو چجوری حساب میکنن بر اساس پریودی یا سونو من الان بر اساس پری هفته ۸ رو پرکردم رفتم سونو گفت ۶ هفته و ۴ روز ولی صدای قلبش نشنیدم گفت یه هفته دیگه بیا بینم صدا قلبش هست یا نه و گرنه ... بچه ها تو رو خدا کمکم کنید هر چند میدونم همه چی دست خداست ولی از وقتی از مطب اومدم تا الان دارم گریه میکنم یعنی ممکنه دیگه تشکیل نشه ؟؟

خدایا راضیم به رضای تو 

با تاریخ سونو برو گلم 

ایشالا صدای قلبشو میشنوی اروم میگیری😍😍😍

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب سونو که طبیعیه تا ده روز اینا با پریود اینور اونور میشه 

چون معلوم نیست لقاح کی بوده 

اما خب درسته با تاربخ سونو هشت هفته بری برای قلب خیلی بهتره

اصلا هم نترس هیچی نیست نی نی خیلی هم خوبه البته الان کنجده😂😂

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
خب سونو که طبیعیه تا ده روز اینا با پریود اینور اونور میشه  چون معلوم نیست لقاح کی بوده  ...

اره ساک و نی نی بود ولی ضربان نداشت بیچاره شوهرمم با خودم بردم چقد دلم براش سوخت 

خدایا راضیم به رضای تو 

بستگی به لقاحت داره

من خودم پری با سونو هماهنگ بود

۷ هفته و ۴ روز صدای قلبشم شنیدم

شما چون تاریخش فرق داشته صبر کن 

دوباره برو

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
زود رفتی عزیزم منم 6 هفته 4 روز دفتم دکتر گفت زود اومدی میذاشتی سه چهار روز دیگه مگران نباش هفته ...

اخه گفت هفته هشت بر اساس پری برو منم امروز هشت هفته پر بودم 

خدایا راضیم به رضای تو