2777
2789

من یکی از اون روانی کننده هام😁😁😁😁😁

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بابام میره اتاقش درو میبنده اتاق نه پنجره داره نه تهویه . باز میکنی ترکیبی از بخار و بوی گو...میاد بیرون

کولر آبی رو میذاریم دور کند میبنده که خنکه گازی رو میذاریم رو ۲۹ درجه میگه سرده خودش میبنده

قیچی من کو؟ کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

من قبل بچه دار شدن همین بودم .وسط تابستان جوراب میپوشیدم و..

اما بعد بچه دار شدن کلا وسط زمستان هن لباس نازک تنمه . ننیتونم گرمارو تحمل کنم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بابام میره اتاقش درو میبنده اتاق نه پنجره داره نه تهویه . باز میکنی ترکیبی از بخار و بوی گو...میاد ب ...

بابای من دقیقا همینه

درو میبنده ، و شاید باورت نشه یه پتوی کلفت هم رو خودش میندازه🫠

حالا سرمایی نیستا ، معتقده گرما برای بدن مفیده

حتی از پنکه هم فرار میکنه

مادرشوهرم چون خودش سردش بود نصفه شبی بلند میشد روی منو میکشید یلحظه بالاسرم دیدمش ترسیدم میگفت پاهات دردمیگیره دلت درد میگیره تا صب ده بار اومد بالاسرم

من اگر نیکم و گر بد توبرو خود راباش