2777
2789
عنوان

باریستا

56 بازدید | 11 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

بچه ها من ۱۹ سالمه بعد کار پیدا کردم تو کافه « باریستا »

میخوام برم کار کنم ولی بابام نمیزاره

میگه کار خوبی نیست

نظر شما چیه ؟ واقعا کار تو کافه بده ؟

نه چه بدی ای

کافه ست دیگه

سلام ، اگه محترمانه بحث کنید من مشکلی ندارم وقتی توهینی ببینم به اندازه ی سر سوزنی دیگه اختیار زبونم همون دست زبونمه پس یهو دیدید فوران کردم برگردید عقب و به پیامتون نگاه کنید ببینید چی گفتید! حالا شاید بگی چرا انقدر عصبی؟ خب من پول نت نمیدم بیام اینجا یکی بهم برچسب بزنه یا توهین کنه منم هر هر بهش بخندم طبیعتا میشورمش پهنش میکنم شماهم اشکال نداره همین کارو کنید دست جمعی همو فحش میدیم باهمم تعلیق میشم بای .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدر منم مخالفه همچین کارایی هست

اگه نیازی به کار کردن نداری و خانواده متوسط رو به بالا داری تا ۲۷،۲۸ سالگی نیاز به کار کردن نداری ، فقط یاد بگیر و ازمایش و خطا کن بعد ازون کار کن اونم تو فیلدی که دوست داری و علاقه داری کلی هم چیز یاد گرفتی، به کارایی که نمیخوای تا ۴۰ سالگی انجامشون بدی هم فکر نکن توقعاتتو میاره پایین از زندگی

۵ تا ۱۱ شب؟چقدر میدن باید بینی شاید به نظر بابات کم میدن بابات فکر میکنه ارزش نداره

۷ تومن یه روزم تعطیله بعد هزینه رفت و برگشت هم با خودشونه

کاا کافه تمام وقتم هست ولی من کار دارم نمیتونم از صبح برم

نه کلا میگه کار خوبی نیست

پدر منم مخالفه همچین کارایی هستاگه نیازی به کار کردن نداری و خانواده متوسط رو به بالا داری تا ۲۷،۲۸ ...

بابام کلا ماهی یه تومن بهم میدی

نمیرسونم ، به خاطر همین میخوام برم سرکار

نه فک نکنم

نمیدونم عزیزم ، تنها راهش اینه منطقی با پدرت صحبت بکنی و جوری ک میتونی در نهایت احترام و ادب برسونی این مفهومو ک نیاز های مالیت براورده نمیشه ، دیگه صحبت کن راضیش کن و درمورد اینکه نیاز داری حتما کار کنی بهش بگو. تنها راه همینه