2777
2789
عنوان

هی روزگار

26 بازدید | 8 پست

دیروز رفتم پارک یه دخترو دیدم داشت با وسایل ورزشی بازی میکرد یه پسره اومد پیشش پرسیدم داداشته گفت نه دوستمه تو باشگاه باهم دوست شدیم، ازش پرسیدم کلاس چندمی گفت سوم پسره هم کلاس پنجم بود، صبح هم از خواب بیدار شدم دیدم پارک جلو خونمون یه دخترو پسر جوون نشستن پیش هم معلوم بود دوست بودن، یاد خودم افتادم از کلاس سوم گفتن باید روسری بپوشی منم مثل مجاهدین خلق یه روسری پوشیدم با یه مانتوی بلند الان هیچ دختری نمیبینم اینجوری لباس بپوشه تا 17 و 18 سال اکثرا کراپ و شلوارکم میپوشن با موی باز اکثرا دیت میرن باکس گل و خوراکی و اکسسوری هدیع میگیرن برای ولتاین بهم کادو میدن من تنها دسته گلی که برام آوردن شب خاستگاریم بود ازدواجمم سنتی بود تو یک هفته عقد و عروسی گرفتیم، بعد یکسال بچه آوردم

الانم درگیر مشکلات بچه داریم

چرا زمان ما اینجوری نبود

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

زمان شمما خوب بود

همسر با وفا و مهربانم . اگر هزار با به دنیا بیایم باز تو را انتخاب میکنم . تو پاک بودی هستی و خواهی بود. حتی اگه صد سالت هم بشه مثل روز های اول زندگی تو را دوست دارم . تو در زیبایی بی مانندی تو در پاکی بی نظیری .تو بی نظیری .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شرایطم مثل شما بود منظورم محیط خفقان و تربیت دهه شصت ولی بعدش بدبدخت نشدم و درگیر مشکلات به اون صورتی که شما گفتین نیستم

مشکلات اینده ربطی به این نداره در حال دیت بوده باشی یا نه

کاری با پوشش ندارمولی ب نظرت خیلی خوب و مناسبه ک از سن پایین میرن تو رابطه😒😐

ااینکه جنس مخالفتو از نزدیک ببینی و بشناسی خیلی خوبه

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

منم شرایطم مثل شما بود منظورم محیط خفقان و تربیت دهه شصت ولی بعدش بدبدخت نشدم و درگیر مشکلات به اون ...

میدونم ربطی نداره، ولی خب دلم میخواست اون دوران یکم آزادتر میبودم

زمان شمما خوب بود

کجاش خوب بود، هی میزدن تو سرمون