2777
2789
عنوان

مسافرت

180 بازدید | 17 پست

سلام خانما الان هوا کرمان چطور هست ؟

جای دیدنی داره که از تهران بیایم ؟ میخوام با اتوبوس بریم

کدوم هتل پیشنهاد میدید

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گرم باید باشه

قبل غروب بیرون بریم ،فک کنم بد نباشه

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

اب پز میشین . اینهمه شهر آخه کرمان؟ برید استانهای غربی کشور الان که کرمان نمیرن فصل خرما پزون

اونجا ها رفتم .شما اهل کرمانی ؟

اب پز میشین . اینهمه شهر آخه کرمان؟ برید استانهای غربی کشور الان که کرمان نمیرن فصل خرما پزون

من غرب کشورم

حتی اینجا هم گرمه

بم فرو ریخت و من زلزله را فهمیدم،زیر آوار ک خم شد کمرم بعداز تو💔

روزها گرم شبها خنک و مطبوع

بازار مسگرها و بازار قدیمی کرمان

باغ شاهزاده ماهان خیلی خیلی قشنگه و خود ماهان که 28 کیلومتری کرمان رستوران های فوق العاده ای داره

تله کابین و مزار حاج قاسم

گنبد جبلیه

کلوت های شهداد

یه باغ بزرگ دیگه هم داره داخل شهر اسمشو یادم رفته خیلی قشنگه

اونجا ها رفتم .شما اهل کرمانی ؟

نه دوستم کرمانی هست تازه ماه قبل با هواپیما رفت خونه خواهرش و هنوزم اونجاست ولی رفتند مناطق ییلاقی طورش یعنی یه شهر دیگه فکر کنم به اسم ماهان. میگفت جهنمه کرمان از گرما..من کرمانی نیستم لازم نیست حتما کرمانی باشم که مشخصه گرما و این فصل اصلا وقت سفر به جنوب کشور نیست گلم

الان کرمان؟!!!حالا چرا کرمانالان باید رفت یاسوج شهرکرد تبریز سرعین خلخال .....

آنقدر یعنی گرمه؟

نه دوستم کرمانی هست تازه ماه قبل با هواپیما رفت خونه خواهرش و هنوزم اونجاست ولی رفتند مناطق ییلاقی ط ...

اتفاقا تعریف ماهان شنیدم ،ممنون که گفتید

من غرب کشورمحتی اینجا هم گرمه

تهرانا خوبه ،غروب و شبا که خنکه

اتفاقا تعریف ماهان شنیدم ،ممنون که گفتید

قربانت. عکس بهم داد حیاطشون کلی درخت داشت و تخت بسته بودند تو حیاط از این مدلهایی که باد میزنه تو حیاط و حوض اب هست و این مدلی ولی خود کرمانمیگفت جهنمه از گرما این فصل

روزها گرم شبها خنک و مطبوع بازار مسگرها و بازار قدیمی کرمان باغ شاهزاده ماهان خیلی خیلی قشنگه و خود ...

مممنونم از نظرتون