2777
2789
عنوان

دبیر شیمی کنکور

148 بازدید | 12 پست

من رشتم ریاضیه و شیمیم خیلییی ضعیفه در حدی که کنکور امسال بخش شیمی رو سفید دادمش کلا، خیلی درکش واسم سخته در طول سال تست هم که میزدم خیلی وقت میگرفت و خیلی طول میکشید تا بفهمم چطور حل میشه، تو امتحان نهایی هم بجز دهم نمره جالبی نداشتم تو شیمی

میخوام پشت بمونم

یه دبیر میشناسید(آنلاین) که ازش راضی باشید و واسه پایه ضعیف تو شیمی مناسب باشه؟ بجز فراهانی

تو قشنگی مثل شکلایی که ابرا میسازن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مصلایی و هادیان فر تعریفشو شنیدم

اقاجانی هم خوبه

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.

چرا به جز فراهانی؟ 🤔

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

اون ازش تدریس دیدم خوب یاد نگرفتم میدونی یکم تند تند درس میده و تا میره مطلب بعدی تو ذهنم نمیمونه

خب بخش بخش ببین، متن کتابشو بخون، تست بزن

حتما نیاز نیست کل جلسه رو یکهو ببینی که

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بعدشم بیاد کشش بده تایم ویدئو خیلی طولانی میشه اصلا وقت نمیشه ببینی

همین الانشم خیلیا سالیانه نمیبینن میگن وقت نمیشه

فراهانی فوق العاده س

هر بخشی که دیدی استپ بزن برو بیشتر بخونم و ازش تست بزن تا تثبیت بشه بعد برگرد موضوع دیگه رو ببین

جدا فراهانی خیلی خوب میگه مخصوصا هی تکرار میکنه

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕