2777
2789

رزق و روزی رو نمیدونم

ولی یک شخصی برام تعریف کرد گفت زنگ زده به یک دعا نویس حرفه ایی در مورد کل اطرافیانش بهش اطلاعات داده ولی به خودش که رسیده گفته هیچی نمیتونم ببینم بگم

بعدم که اصرار کرده گوشیرو روش قطع کرده

گفت بعدش فهمیدم دلیلش حرز امام جوادی بوده که به بازوم بسته بودم

خانوما لطفا هر موقع دیدید آنلاینم بهم یادآوری کنید که کنکوری ام و باید برم درسامو بخونم 🥲❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی دقیقا

یعنی نتونسته راجبش چیزی بگه

حرز امام جواد اخه میگن برای دفع بلا هم هست و دعا نویس و کسی که بخاد طلسمت کنه نمیتونه کاری انجام بده

خانوما لطفا هر موقع دیدید آنلاینم بهم یادآوری کنید که کنکوری ام و باید برم درسامو بخونم 🥲❤️

یعنی نتونسته راجبش چیزی بگه حرز امام جواد اخه میگن برای دفع بلا هم هست و دعا نویس و کسی که بخاد طلسم ...

اگر اصل باشه درسته .یه پیجی هست گفته داره نمیدونم واقعا اصل هست یا نه

یعنی نتونسته راجبش چیزی بگه حرز امام جواد اخه میگن برای دفع بلا هم هست و دعا نویس و کسی که بخاد طلسم ...

بعد یه چیز دیگه اون حرز صرفا فقط برای اون شخص کار میکنه ؟مثلا من میخوام برای خودم شوهرم و دوتا بچه ها کار کنه چجوری میشه

بعد یه چیز دیگه اون حرز صرفا فقط برای اون شخص کار میکنه ؟مثلا من میخوام برای خودم شوهرم و دوتا بچه ه ...

نمیدونم ولی خب تا جایی که اطلاع دارم حرز برای یک شخصه و باید شخص همه جا همراهش باشه و اینکه باید یک جای معتبر پیدا کنید که روش نمازاشو بخونن و رو پوست اهو هم نوشته میشه اصلیش