2777
2789
عنوان

ایرپاد

53 بازدید | 2 پست

بچه ها ایرپاد خواهرم خراب شد ایرپاد خودم اپله براش بگیرم چ مدلی واسش بگیرم؟

اینو گرفتم خوبه؟؟ اگه خوب نی عوضش کنم چ مارکی واسش بگیرم

مارکش اینه:UltrapodsMax

درخواست دوستی نمیپذیرم بالاخره بعد از مدتها کار پیدا کردم😍 شدم مهندس کامپیوتر😘😍 درباره اسمم سوال نکنید داستان داره😅 لایکم نکنید لطفا دیگه همینم بگمکه عاشق سریالم و بازیگرا تو این جور تایپک ها تگم کنید حوصله دعوا کردنم ندارم واس همین جدید ترین تایپکمو قفل کردم😎 مهربونم دیگه خوشم نمیاد دعوا کنم یعنی منم فحش تیکه بلدم😎😅(یه خانوم مستقل مهندس کامپیوتر هستم😙😍🤗)خب به آخر امضام رسیدید دوستون دارم بای😍😍

سامسونگ بگیر بادز کر

اها

این شیشه ای ها خیلی دوس داره خوبن؟

یا همون سامسونگ

درخواست دوستی نمیپذیرم بالاخره بعد از مدتها کار پیدا کردم😍 شدم مهندس کامپیوتر😘😍 درباره اسمم سوال نکنید داستان داره😅 لایکم نکنید لطفا دیگه همینم بگمکه عاشق سریالم و بازیگرا تو این جور تایپک ها تگم کنید حوصله دعوا کردنم ندارم واس همین جدید ترین تایپکمو قفل کردم😎 مهربونم دیگه خوشم نمیاد دعوا کنم یعنی منم فحش تیکه بلدم😎😅(یه خانوم مستقل مهندس کامپیوتر هستم😙😍🤗)خب به آخر امضام رسیدید دوستون دارم بای😍😍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️