2777
2789
عنوان

بدنام

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا مثل همه فیلمهای ایرانی آخرش به خوبی تموم شهیلدا بمونه بچش به دنیا بیاد با اسماعیل برن سر زندگ ...

تو این قسمت ک زدن تو شکم یلدا

یکی از بچه ها گفت یلدا میمیره

بیچاره اسماعیل باهاش اوکی شد؟؟ دیگ نمیخواد طلاقش بده

اتفاقا الان اسماعیل دنبالشه

ولی یلدا رو تهدید کردن که سرد باشه با اسماعیل الان قراره جدا بشن دوباره اسماعیل از ناچاری به وکیل زنگ زد قرار محضر گذاشت واسه طلاق

اسماعیل تصادف کرد

توروخدا خب بگو چی میشه

وقتی هنوز قسمتای بعدیش نیومده این کاربر چطور دیده تا آخرش؟ عزیزم این کاربر به ***گویی مشهوره به حرفاش اهمیت نده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............